RCS & RDS este compania lider pe piața serviciilor de televiziune și de internet din România. Digi RCS RDS furnizează și telefonie fixă și mobilă. Recent, compania a anunțat ce trebuie să faci ca să beneficiezi de reduceri de prețuri.

Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de reduceri de prețuri la Digi RCS&RDS

Digi RCS&RDS vine cu noi oferte și reduceri de prețuri de nerefuzat pentru viitorii săi clienți. Ei vor beneficia de o reducere cu 50% a prețului la abonament pe o perioadă de nouă luni de zile. Astfel, dacă te vei abona la Digi, vei plăti prețul întreg al abonamentului doar trei luni.

Reducere de 50% la abonament dacă te portezi la Digi

Astfel, reducerea de 50% la abonament pe o perioadă de nouă luni va fi valabilă pentru cei care se vor porta până la finele lunii august în reţea. Campania se desfăşoară în perioada 16 – 31 august 2022 și se adresează tuturor clienților, persoane fizice. Ea se poate efectua atât din prepaid, cât și din postpaid. Mai mult, abonații care își portează numărul la DIGI în perioada 16-31 august, beneficiază de super prețuri atât la contractarea tipului de abonament Optim Nelimitat, cât și Optim 2, respectiv Optim 3, pentru o perioadă de 24 de luni. Această reducere se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate DIGI, cu avans zero.

Câți abonați s-au portat la Digi

Ca referință, de la momentul introducerii opțiunii de portare a numărului de telefon în rețeaua Digi RCS RDS și până în prezent, nu mai puțin de 3,6 milioane de numere au fost migrate de la concurență. Doar în primele șase luni ale acestui an, conform comunicatului oficial remis de companie, peste 362.500 de numere s-au portat în rețeaua mobilă și fixă.

Ce profit are compania Digi

Compania mamă-Digi este listată la Bursa de Valori București și a realizat în 2021 venituri de 1,47 miliarde de euro, în creștere cu 12,7% față de anul precedent, 2020. Firma este controlată indirect de omul de afaceri Zoltan Teszari.
Share.