Simona Halep, primele imagini după anunțul divorțului. Anunțul despărțirii dublei câștigătoare de Grand Slam de soțul său, Toni Iuruc, a surprins pe aproape toată lumea. Cu atât mai mult cu cât cei doi aveau planificate, pe 13 noiembrie, cununia religioasă și nunta. Dată dispărută de fani după eșecul de la US Open, Simona Halep s-a dovedit a fi deja în România, ea fiind surprinsă în timp ce pleca dintr-una din vilele în care locuia alături de Iuruc.

Simona Halep, primele imagini după anunțul divorțului
Simona Halep, primele imagini după anunțul divorțului. Jucătoarea care în septembrie va împlini 31 de ani nu va îmbrăca rochia de mireasă pe 13 noiembrie, așa cum era planificat. Vestea despărțirii ei de Toni Iuruc, cu care se căsătorise civil anul trecut, a produs uimire în rândul fanilor și nu numai.

Cei doi își spuseseră „da” pe 15 septembrie, anul trecut, apoi petrecuseră alături de 300 de invitați într-o local de lux din Mamaia. Acele vremuri au apus, se pare, iar între Halep și Iuruc n-a mai rămas de rezolvat decât problema actelor necesare tranșării divorțului.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a confirmat Toni Iuruc vestea care a bulversat mulți români.

Share.