Criminalul Dincă a încurcat profilul celor două fete pe care le-a violat, ucis și incinerat cu fetele care practică prostituția și din această cauză s-a ajuns la crimă, spune psihologul criminalist, prof. univ. Dr. Tudorel Butoi, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

„Fetele astea nu fac parte din categoria de fete care se trafică. Una dintre ele a făcut semn să fie luată în mașină deoarece dorea să se întâlnească cu prietenul ei. Ea de 14 ani și prietenul era de vreo 14 – 15 ani.

Deci factura acestei fete nu e de „ia-mă, dă-mă”… cum a încercat el să îi dea 50 de lei lui Alexandra. Fata făcea sport, cealaltă juca într-o echipă de dansuri și asta avea treabă „domnule, ia-mă în oraș că trebuie să ajung în oraș să ridic banii de la bancă și să plătesc niște datorii”, a declarat Butoi.

VIDEO Psihologul criminalist Tudorel Butoi: „Violența a devenit un mod de viață pentru că s-a interpretat foarte lejer comportamentul social”
Criminalistul spune că Dincă le-a confundat pe cele două tinere pe care le-a și ucis cu două prostituate și de aici se explică și conflictele pe care le-a avut cu cele două.

Deci erau fete plantate în realități, în concret și provenind dintr-o altă zonă etiologică. El le-a confundat cu „fetele de oraș” care fac cu mâna și de aici conflictele pe care le-a avut, că fetele astea amândouă s-au bătut cu el, s-au opus, l-au lovit, cum mărturisește el în declarații că a avut conflicte cu el.

Psihologul criminalist spune că primele declarații luate lui Dincă sunt cele adevărate. Ulterior criminalul a încercat să inventeze o poveste care să-l scoată din mâinile anchetatorilor.

Share.