Cel mai simplu desert al toamnei. Ai nevoie numai de două ingrediente și puțină răbdare. Toată lumea o să mai vrea o porție pentru că este un preparat culinar savuros, cu un gust delicat care îți amintește de copilărie.Rețetă simplă și rapidă perfectă pentru toamnă. Îți trebuie numai două ingredienteDovleacul copt este o rețetă simplă și rapidă pentru toamnă. Îți trebuie numai două produse și puțin timp la dispoziție, asta dacă vrei să te bucuri de un desert la îndemâna oricui. Nu e ceva complicat sau sofisticat.ADVERTISEMENT Acest desert este unul rapid, sănătos și foarte gustos, care umple casa de aromele care ne transpun în anii copilăriei. Nu trebuie să aștepți ziua de Halloween sau Crăciunul pentru a te bucura de perioadele frumoase de peste an.De asemenea, dovleacul merge de minune în tot felul de tarte, plăcinte și prăjituri. Supele cremă din această legumă îți vor bucura papilele gustative. Totodată, esența acestuia poate fi folosită cu mare încredere în cafea pentru un gust special în această toamnă!• Vocea României, episodul 2, show total între jurați. Concurenta care a venit singură și a întors două scaune. Denis de la The Motans: ”Am simțit gust de bomboane Bucuria”. Update• Theo Rose și Irina Rimes, la duel pentru un concurent de la Vocea României. Show total sub privirile lui Chirilă, Smiley și Denis de la The Motans• Marius Manole, revoltat de factura mare la energie electrică: „Plătesc pentru Casa Poporului”• Ella Tina de la Puterea Dragostei, față-n față cu fostul iubit: ”Arată ce caracter are”ADVERTISEMENT Ingrediente pentru rețeta de toamnă: un dovleac cumpărat din piață, de preferatscorțișoarăMod de preparare rețetă perfectă de toamnă. Cum se face rapid:Dovleacul se spală bine și apoi se taie în jumătate pentru a se curăța de semințeSe taie ulterior în bucăți potriviteFeliile obținute se pun într-o tavă peste care se presară scorțișoarăSe poate adăuga și puțin zahăr, opționalPont: zahărul și scorțișoara se pot amesteca, combinația fiind perfectă pentru desertTava cu dovleac se dă la cuptor și se lasă până când se rumenește deasupraDovleacul copt se păstrează la frigider până a doua zi sau la congelator o perioadă mai lungăÎn cazul în care vreți să vă bucurați de un preparat sărat nu folosiți zahăr și scorțișoarăSpor la treabă și poftă bună!Tags: retetarețeta zileirețetă culinarăCITEȘTE cele mai bune articole pe Google News! Urmărește FANATIK.ROAlexa SerdanAlexa Serdan este un jurnalist care și-a început colaborarea cu FANATIK în luna mai 2019. În trecut a avut scurte asocieri cu ciao.ro, ultima-ora.ro și hyperflash.ro.ParteneriFotbal Maraton: 30.000 de lei CASH pentru cei mai harnici pariori la Fortuna – BetmagVREI SĂ FII MILIONAR se întoarce pe BETANO cu 6 ediții săptămânale și premii totale de 1.000.000 lei! – BetmagLibertatea.roDorian Popa a răbufnit! I-au zis: „Noi suntem săraci și tu ne arăți mașină de 300.000 de euro?”Digisport.roPique a spus „destul” și a plecat de la negocierile cu Shakira. Ce l-a enervat la culme + Imagini de la fața loculuistirileprotv.roCe s-a întâmplat cu tânăra care a găsit 21.800 de lei într-un bancomat și a plecat cu eiObservatornews.roNicușor Dan, luat la întrebări de mai multe femei ce riscă să rămână pe străzi: „O să vin în primărie să-mi dau foc! Hal de primar”stirileprotv.ro„Muncesc pe 1.800 de lei”. Reacția unei femei când a primit o factură de 7.000 de lei la electricitateLibertatea.roNea Mărin, reacție dură după conflictul cu Daniela Crudu: „Doamne, Dumnezeule…”as.roIon Ţiriac, apariţie rară alături de iubita fiului său: „Haideţi că vin şi eu!” Gest plin de afecţiune între miliardar şi „nora” sashtiu.roDe ce Arsenie Boca nu-i primea pe toti la spovedanie? Ce păcat îl supăra cel mai rău?
Subscribe to Updates
Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.