Britanicii nu o au la suflet pe Meghan Markle. Mulți au pus-o la zid și au susținut că actrița nu este potrivită pentru rolul de Ducesă de Sussex. Cu toate astea, soția Prințului Harry și-a atras simpatia într-un moment negru pentru Familia Regală a Marii Britanii. Ce a făcut aceasta în fața sicriului în care se afla trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a? Majoritatea oamenilor aflați la fața locului au rămas fără cuvinte. Cu siguranță toți o să își amintească veșnic de modul în care și-a luat adio de la regretata suverană.

Gestul surprinzător făcut de Meghan Markle: ce a făcut în fața scriului Reginei?
Majoritatea britanicilor au pus-o la zid pe Meghan Markle încă de când a apărut la brațul Prințului Harry. Mulți o consideră vinovată de înstrăinarea fiului cel mic al Regelui Charles de întreaga Familia Regală a Marii Britanii. Cu toate astea, mulți au șters cu buretele istoricul ei și s-au lăsat impresionați de un gest spectaculos.

Mai exact, este vorba despre reverența sa în fața sicriului în care se afla trupul neînsuflețit al Reginei. Meghan Markle și soțul ei au fost prezenți la ceremonia de adio organizată de Familia Regală la Westminster. Fosta actriță a fost aplaudată pentru eleganța și grația cu care și-a făcut apariția într-o astfel de zi neagră.

Cea din urmă a făcut o reverență regală ce nu a trecut deloc cu vederea. Plecăciunea Ducesei a fost una umilă. Ea a flexat genunchii și și-a lăsat capul în pământ. Majoritatea britanicilor au comentat pe rețelele de socializare gestul.

Vezi Galeria FOTO
„Meghan este simbolul grației și eleganței”
„Plecăciunea lui Meghan a fost cea mai profundă, așa că, dacă ne îndepărtăm de retorica regalistă, ea are cea mai mare admirație și respect pentru ea”, a comentat cineva pe Twitter. „Meghan este simbolul grației și eleganței”, a scris alt internaut când a văzut fotografiile distribuite online.

Share.