Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Cea care a interpretat celebrul personaj Flăcărica a rămas în atenția publicului și încă se bucură de mare succes. Sinceră din fire, a vorbit mereu despre lucrurile bune din viața ei, dar și despre problemele care au marcat-o de-a lungul anilor pe vedetă.

Carmen Tănase, o tinerețe cu complexe

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Viața ei a fost marcată de multe episoade grele, despre care a vorbit deschis pentru cei care o iubesc si vor să o cunoască. Actrița Carmen Tănase nu se ferește și recunoaște că de-a lungul vieții sale s-a luptat cu complexele.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, aceasta a mărturisit că în tinerețe era complexată din cauza faptului că era mult prea slabă. Deși moda de atunci era ca fetele să fie puțin mai „pufoase”, ea nu reușea să arate altfel și primea multe critici din partea celor din jur. Nu se putea resemna cu ideea și tot ce își dorea era să pună câteva kilograme ca să se încadreze în tipare.

Apoi, s-a îngrășat și, cum moda evoluează, venise vremea când tinerele mai slabe erau apreciate. De altfel, aceasta este problema cu care actrița se confruntă și în acest moment. Știe că defectul ei cel mai mare este faptul că ține cont de gura lunii, dar niciodată nu a putut lăsa deoparte această problemă.

„Am avut toată viața complexe. Ba eram prea slabă când pe vremea mea se purtau mai durdulii, mai cu forme. Eu eram o așchie și aveam complex. Apoi, vremurile s-au schimbat, dar m-am schimbat și eu..și iarăși am avut un complex și acum am complexe și de greutate și de felul în care îmi stă un șold.

Nu e perfecțiunea întruchipată, nici nu știu dacă m-aș fi împăcat cu gândul că sunt perfectă. Cum am trecut? Mi le-am asumat!  Am zis: asta sunt și cu asta basta, nu am ce să fac, nu apelez la cuțit că n-are niciun sens.” a declarat Carmen Tănase.

Carmen are probleme de sănătate

Carmen s-a ales și cu probleme de sănătate de-a lungul timpului. Totuși, de ceva timp nu a mai mers la medic, pe motiv că lucrurile ar fi sub control.

Merge din când în când la fizioterapie pentru că se confruntă cu dureri ale spatelui. Stă prea mult în picioare, dar încearcă să se mențină în formă.

Share.