Bucurie mare în showbiz!

O vedetă a anunțat că este însărcinată cu primul copil. Toată lumea o știe de la Chefi la cuțite. A dat marea veste printr-o postare pe rețelele de socializare. A postat imagini și cu ecografia bebelușului.

Roxana Blenche a anunțat că este însărcinată. Prezentatoarea emisiunii Hello Chef se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a dat marea veste pe Instagram, unde a postat un videoclip emoționant.

Roxana Blenche e însărcinată cu primul copil

Prezentatoarea de la Hello Chef se bucură de o perioadă de vis. Roxana Blenche și-a surprins toți fanii cu videoclipul pe care l-a postat pe Instagram. Cu atât mai mult, fosta concurentă de la Chefi la cuțite a publicat și un mesaj emoționant prin intermediul căruia a anunțat că urmăritori ei vor cunoaște noul membru al familiei „într-o zi e primăvară”.

Roxana Blenche a postat, prin intermediul videoclipului, mai multe imagini, unde se poate observa și ecografia bebelușului. Prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, Cătălin Gabriel Bucur, de aproximativ trei ani, iar acum se pregătesc să devină părinți pentru prima oară.

„Într-o zi de primăvară o să cunoașteți noul membru al familiei Bucur-Blenche. Mami zice că sunt un Blenchișor, iar tati zice că sunt un Bucuraș. Vă las pe voi să decideți. Vă pupă Bucurașul Blenchișor!”, a scris Roxana Blenche pe Instagram.

Share.