Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din lumea mondenă. Își surprinde în fiecare zi publicul care o urmărește pe rețelele sociale, acolo unde este foarte activă. Recent, blondina și-a făcut o nouă schimbare de look. Mulți o urmăresc pe vedetă și sunt curioși ce activități are, însă câți știu ce vârstă are aceasta?

Bianca Drăgușanu, schimbare de look

Fosta asistentă TV este foarte îndrăgită de fani pentru sinceritatea și energia pozitivă cu care a debutat în televiziune, dar pe care și-a păstrat-o până în prezent. Bianca petrece mult timp în saloanele de înfrumusețare. Recent, vedeta s-a vopsit și s-a tuns! Iată ce schimbare și-a dorit să facă!

Vedeta și-a vopsit părul și s-a tuns, apoi a povestit mai multe pe contul său de Instagram.

„Am foarte mari emoții, pentru că mai bine de un an și ceva, poate doi, nu m-am atins de părul meu. Cu niciun fel de vopsea. Și acum m-am trezit eu așa și am spus ”am nevoie de tine, fă o mică schimbare, mă rog, mică, mare schimbare, două trei șuvițe”, a povestit Bianca Drăgușanu la story, pe Instagram.

Numele real al Biancăi Drăgușanu

Numele real și complet al vedetei este Drăgușanu Calintir Anca Bianca. Numele Calintir este numele de familie din partea mamei, iar Anca este prenumele cu care aceasta a decis să nu se prezinte în mod public.

Vârsta reală a Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din țara noastră. Aceasta s-a făcut remarcată după nenumărate posturi de asistentă TV, dar și după relațiile amoroase pe care le-a avut cu diferite personalități mondene.

Bianca Drăgușanu s-a născut pe 6 martie 1982 la Hunedoara și are vârsta de 40 de ani.

Share.