Tatăl lui e unul dintre cei mai cunoscuți milionari și are o colecție de mașini evaluată la multe milioane de €! –

„Aroganță” maximă în zona de nord a Capitalei! Un puști de bani gata a mers, însoțit de un prieten, să-și ia cafea cu un superb Mercedes G63 Keyvany de 500.000 €. Tatăl lui e unul dintre cei mai cunoscuți milionari ai României și are o colecție de mașini evaluată la multe milioane de euro

Denis este singurul fiu al lui Mirel Rădoi, fostul selecționer și soția lui, Viviana, mai având împreună și două fete. Puștiul îi calcă pe urme tatălui său, în prezent fiind legitimat la FC Voluntari. Visează să ajungă cel puțin la fel de celebru ca părintele lui, care are în CV echipe precum Steaua, Al-Hilal sau Al-Ain. Totodată, adolescentul a moștenit de la actualul antrenor al Universității Craiova inclusiv pasiunea pentru bolizii de lux.

Ce „aroganță”! A luat cafea cu un „tanc” 500.000 €

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Denis Rădoi în zona parcului Herăstrău, în momentul în care cobora dintr-un superb Mercedes G63 Keyvany care valorează nu mai puțin de 500.000 de euro. Îmbrăcat sport și cu ochelari de soare, puștiul a coborât relaxat din „tancul” pe care l-a parcat chiar lângă locuința lui. De pe bancheta din spate, a luat cafeaua pe care a cumpărat-o „la pachet”. Apoi, împreună cu amicul lui, s-au îndreptat către locul perfect pentru a o savura.

Să mergi să iei cafea cu G63 Keyvany nu e ceva de ici, de colo! Ca o concluzie, Denis Rădoi devine, încet, dar sigur, copia fidelă a tatălui său, la rândul lui un bărbat cu prestanță, care impresionează cu fiecare apariție.

Denis Rădoi, legitimat la FC Voluntari. „Joacă ba fundaș, ba mijlocaș la închidere, ca mine”

Denis Rădoi a fost fotbalist la academia lui Al Ahli Dubai, club pentru care a evoluat tatăl său. În prezent, potrivit contului personal de Instagram, este legitimat la FC Voluntari.

„A fost între tenis şi fotbal, dar acum văd că s-a decis către fotbal. Discut cu el, îmi cere sfaturi, dar mi-e greu să i le dau pentru că deja are antrenor.

Fiul meu joacă ba fundaș central, ba mijlocaș central la închidere, ca mine. În ultimul meci a fost atacant și a dat două goluri.

Acum să vedem ce va juca, să îi creştem cota mai mult. Ați văzut și Gigi Becali cum face. Dacă e atacant scoatem mai mulți bani pe el„, a declarat, în urmă cu cinci ani, Mirel Rădoi.

Share.