O tânără a trecut prin șocul vieții ei atunci când a făcut o descoperire uluitoare în propria curte! Deși era obișnuită cu ouăle păsarilor ei, se pare că aceasta a fost surprinsă să găsească un ou cu totul și cu totul diferit! Ce se ascundea, de fapt, în acesta?

A făcut o descoperire șocantă chiar în curtea ei! Oul era moale, uriaș și părea că are piele și vene
Casa și propria curte pot fi o oază de descoperiri uluitoare dacă suntem atenți! De multe găsim lucruri vechi sau chiar șocante, asta fără să realizăm că au fost acolo tot timpul, sub ochii noștri. Acest lucru s-a întâmplat și cu o tânără din Marea Britanie.

Era o zi oarecare, iar femeia, obișnuită fiind să arunce o privire în gospodăria ei pentru a vedea dacă este totul în regulă, a făcut o descoperire șocantă. Aceasta a văzut pe joc, într-un loc neobișnuit unde găinile ei ar putea să-și lase ouăle, cinci oua imense, de-a dreptul ciudate!

Femeia a descris ouale ca fiind unul uriașe, moi, având textura ca și cum ar avea piele și vene. Șocul a fost destul de mare pentru ea, asta pentru că, fiind înconjurată de păsări de curte, nu mai văzuse niciodată așa ceva.

Ouale cutate și uriașe se pare că provineau de la o găină Orpington, o specie de găini întâlnită mai ales în Marea Britanie. Acestea fac ouă maronii care pot părea foarte diferite de cele albe cu care suntem toți obișnuiți. Conținutul lor, însă, e același, sau așa ți-ai imagina.

Această femeie nu și-a putut crede ochilor când l-a găsit și a ținut un ou normal lângă cele gasite , apoi a spart oul pentru ca toată lumea să poată vedea. Când a văzut ce era înăuntru ea nu s-a putut abține, și a țipat. Nu e de parcă îi era frică sau că era ceva dezgustător, era doar neașteptat.

Ce se ascundea, de fapt, în oul găsit
Curioasă fiinde de ce s-ar putea ascunde în acel ou, tânăra din Marea Britanie l-a spart, iar în acel moment a avut un șoc! Nu mai văzuse niciodată așa ceva! Se pare că oul conținea două gălbenușuri și un pui în interior, lucru care pe femeie a făcut-o să urle: ”E viu?”.

Share.