Povestea s-a petrecut în Țara Galilor, iar amănuntele sunt de-a dreptul șocante. În fața instanței s-a aflat fiecare detaliu despre cele întâmplate într-o singură noapte, iar mulți au rămas șocați de gestul făcut de bărbat, dar și de ce a putut să găsească femeia.

Motivul pentru care un bărbat și-a sugrumat soția
Jonathan Neale în vârstă de 40 de ani este protagonistul poveștii. El este bărbatul care a fost un pas distanță să își ucidă soția, dintr-un motiv cât se poate de absurd. Ce s-a întâmplat în noaptea cu pricina? Conform declarațiilor făcute în instanță, bărbatul a venit beat acasă și a adormit lângă ușa de la intrare.

În acea zi, acesta ar fi băut și s-a uitat la rugby, alături de o altă femeie. Claire, soția sa, i-a făcut o fotografie întins pe podea, iar mai apoi a profitat de moment și s-a uitat în telefonul său, unde a fost șocată de ceea ce a putut să găsească.

Mai exact, aceasta a descoperit că soțul ei conversa cu nenumărate femei, iar conversațiile erau destul de lungi, notează Yahoo News. De asemenea, mesajele pe care acesta le trimitea erau cât se poate de clare. În fața instanței, Claire a dezvăluit că soțul ei trimitea texte ”murdare” și că le povestea că dacă era singur ar fi fost cu ele.

”I-am luat hainele ude de pe el, l-am culcat și m-am uitat prin telefon, unde am descoperit că nu s-a oprit să trimită mesaje texte murdare femeilor, videoclipuri în care le spune femeilor că le iubește și că, dacă nu ar fi căsătorit cu mine, ar fi cu ele”, a povestit aceasta, potrivit sursei citate.

În momentul în care a văzut mesajele din telefonul soțului ei, Claire i-a spus acestuia că relația lor s-a terminat. Trebuie menționat că cei doi nu erau căsătoriți de multă vreme. Jonathan Neale s-a ridicat după ce a auzit replica soției sale, iar mai apoi au urmat scene violente.

În final, Jonathan Neale a pledat vinovat la acuzația că și-a sugrumat soția și a primit o pedeapsă de 12 luni de închisoare cu suspendare, dar și un ordin de restricție de de doi ani. Astfel în tot acest timp, bărbatul nu mai are voie să ia legătura cu soția sa.

Share.