Un bucureștean a avut parte de un șoc, în momentul în care a intrat într-unul dintre autobuzele STB. A imortalizat întregul moment și a distribuit imaginile pe rețelele de socializare, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

În ultima vreme, autobuzele STB și călătorii lor ne surprind din ce în ce mai mult. De-a lungul timpului, printre scaunele acestor mijloace de transport în comun au fost găsite diverse obiecte, unele dintre ele total ciudate și neobișnuite. De la sticle și ambalaje aruncate, până la haine și încălțăminte lăsată lângă scaune, totul pare posibil. Cu toate acestea, cel mai ciudat lucru pe care l-a găsit un bucureștean i-a făcut pe mulți să reacționeze.

După ce a urcat în autobuz și a vrut să se așeze pe scaun, individul a avut parte de un șoc. Acesta a descoperit a fost o porție de pilaf, chiar pe unul dintre scaune, iar caserola a fost găsită lângă podea.

Postând o fotografie pe pagina de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București”, bărbatul a descris scena, făcând referire la pilaful rămas nesupravegheat și la pasagerul care l-ar fi lăsat acolo.

„Așa se poartă pe linia 117. Merită din plin autobuze hybrid”, a descris bărbatul, la imaginea cu pricina.

Nu este primul caz de acest gen. Modul deplorabil în care arată un tramvai de pe linia 32 din București a ajuns subiect de discuție pe internet, după ce o femeie a postat mai multe imagini din interiorul mijlocului de transport în comun. Cetățenii călătoresc în condiții inumane într-un tramvai care circulă pe linia 32 din Sectorul 5, între Depou Alexandria și Piața Unirii. În imaginile respective se poate observa mizeria de pe geamuri și de pe scaune.

Share.