Vladut a fost inlocuit la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani cu Chef Nicolai Tand, iar acum lucreaza in bucataria unui restaurant de fite din Bucuresti! Indragitul personaj de la Antena 1 si-a gasit repede de munca si se pare ca Dani Otil i-a intins o mana de ajutor.

Vladut a iesit usor din cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, iar aparitiile sale au fost tot mai rare incepand cu anul 2020, atunci cand in echipa a intrat si chef Nicolai Tand. Potrivit click.ro, producatorii doreau o atitudine mai fresh si un bucatar cu mai multa energie. Chef Nicolai Tand a raspuns cerintelor, iar prezenta sa in cadrul emisiunii a devenit tot mai frecventa pe masura ce Vladut a trecut in plan secund.

După mai bine de un deceniu de colaborare, Vlăduț a fost înlocuit, însă parcursul său gastronomic nu a ajuns la final! Nici pe departe! Ajutorul nesperat a venit chiar din partea fostului coleg de emisiune, Dani Oțil! În plus, deși nu mai colaborează full time cu Antena 1, Vlăduț încă trece pragul emisiunii în cadrul căreia a lucrat cu drag atâția ani, scrie sursa citata.

În prezent, carismaticul bucătar face parte din staff-ul restaurantului deținut de prezentatorul de la Antena 1 și este nespus de mândru de creațiile sale. Vlădut nu ratează ocazia de a fotografia preparatele apetisante pe care le prepară la restaurant și de a le distibui pe contul personal de Instagram.

Share.