Fiica mijlocie a actriței Maia Morgenstern, Eva Lea Cabiria, a dezvăluit mai multe detalii cu privire la relația sa cu mama sa, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. Într-un interviu recent, ea a povestit cum se înțelege cu Maia Morgenstern, mărturisind că este o fiică rebelă și că, atunci când se ceartă cu mama sa, se sperie ca orice copil. Totuși, ea încearcă să o înțeleagă și să o ajute, fiind mereu alături de ea și făcând eforturi de a comunica bine.

Cabiria a explicat că ea și mama sa sunt două pietre tari și se ceartă deseori, dar că aceste cearturi nu sunt urmate de țipete și jigniri, ci de o discuție argumentată, care, de cele mai multe ori, se sfârșește cu împăcare și lacrimi. Ea a mai spus că relația lor este una de prietenie, iar faptul că sunt prietene nu îi împiedică să aibă opinii diferite sau să se certe uneori.

Despre numele Morgenstern, Cabiria a mărturisit că înseamnă mult pentru ea și că îi dă o anumită presiune. Totuși, ea se simte norocoasă că a crescut într-un mediu cald și plin de lumină, care i-a permis să se dezvolte armonios și să își îndeplinească visele.

Maia Morgenstern este o personalitate foarte apreciată în lumea artistică românească, datorită talentului și profesionalismului său. În decursul carierei sale, ea a jucat în numeroase filme, piese de teatru și spectacole de operă, reușind să devină una dintre cele mai iubite actrițe din România. Cu toate acestea, Maia Morgenstern a preferat să își protejeze viața privată și să o țină departe de ochii curioșilor.

Share.