Ioana Tufaru a atras atenția cu cea mai recentă apariție pe care a avut-o pe micul ecran. Fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu a apărut ieri, 16 martie, în emisiunea „Acces Direct” de la Antena Stars alături de soțul ei.

Cei doi au povestit în emisiune despre problemele pe care le au în familie. Soțul Ioanei Tufaru, Ionuț Mardare, este în scandal cu cumnata lui, care nu l-a anunțat că Florin, fratele lui, s-a stins din viață. La mijloc ar fi vorba și despre o moștenire de câteva zeci de mii de euro. Ioana Tufaru, probleme cu familia soțului „Înțeleg că voi sunteți în doliu fără să fi știut”, le-a spus prezentatoarea Mirela Vaida celor doi invitați ai săi, care au apărut îmbrăcați în negru. Ioana Tufaru a apărut într-o rochie neagră, foarte lungă, însă a atras atenția cu nuanța părului. Și-a vopsit părul albastru.

Cei doi soți suferă acum după pierderea suferită, mai ales soțul Ioanei Tufaru. Era apropiat de fratele lui, vorbeau la câteva zile, la telefon, iar acum e nemulțumit că nu a fost anunțat de cumnată de moartea lui, dar și că ea ia unele decizii fără să-l consulte.

În prezent, Ioana Tufaru și soțul Ionuț Mardare locuiesc în sectorul 6 din București alături de Luca, băiețelul de cinci ani pe care îl au împreună. Stau toți într-o garsonieră pe care Gigi Becali i-a oferit-o cu ani în urmă.

Share.