Incredibil! Cum a fost surprinsă o femeie la geamul de la sufragerie. Eveniment nemaiîntâlnit în Novosibirsk, oras din Rusia. O femeie a devenit virală în mediul online după ce a fost surprinsă în timp ce se bronza pe geamul din sufragerie. Vecinul, care a crezut inițial că femeia vrea să se arunce a fost cel care a imortalizat momentul.

Incredibil! Cum a fost surprinsă o femeie la geamul de la sufragerie. Vecinul a rămas mut!
Incredibil! Cum a fost surprinsă o femeie la geamul de la sufragerie. Un bărbat din Novosibirsk, Rusia a rămas uluit după ce și-a surprins vecina în timp ce făcea plajă chiar pe geamul de la sufragerie. Situația a început în momentul în care bărbatul a ajuns acasă și a mers pe balcon pentru a se relaxa. Ulterior, a observat un lucru care i-a atras atenția în blocul de vis-a-vis. Când s-a uitat mai atent, a văzut că la fereastra de la etajul doi apar piciorele unei femei. Inițial, acesta a crezut că femeia se aruncă, dar după și-a dat seama că vecina sa doar se bronza. Da, ați auzit bine!

Femeia a vrut cu orice preț să fie bronzată pe picioare, iar acesta era singurul mod, fără să se mai deplaseze de acasă. Amuzat de întreaga situație, bărbatul a făcut o serie de poze, pe care le-a postat ulterior pe rețelele de socializare. Într-un timp foarte scurt, imaginile cu ea au devenit virale și au stârnit hohote de râs în rândul internauților.

Bronz în România! S-a urcat pe geam să se bronzeze fără să iasă din casă
Credeați că asemenea lucruri se întâmplă numai peste hotare? Ei bine, spre surprinderea tuturor, o româncă a decis să se bronzeze fără să mai plece de acasă. O tânără dintr-un cartier bucureștean a uimit pe toată lumea atunci când s-a urcat pe geamul de la bucătărie pentru a se bronza.

Share.