Oana Roman, criticată pentru folosirea unui ingredient ‘interzis’ în ciorba de pui a la grec

Data actualizării: 15 martie 2025

Oana Roman, cunoscută personalitate publică, a stârnit un val de critici după ce a dezvăluit pe rețelele de socializare că a folosit un ingredient considerat ‘interzis’ în prepararea unei ciorbe de pui a la grec.

Controverse în jurul unui ingredient

Roman a postat pe internet o fotografie cu ciorba preparată, menționând că a folosit sare de lămâie pentru a-i conferi acel gust acrișor caracteristic. În loc de aprecieri pentru efortul culinar, aceasta a primit o serie de critici din partea gospodinelor care au considerat alegerea ingredientului ca fiind inadecvată.

„Sunt sigură că voi, astea care mi-ați trimis mesaje isterizate de faptul că, vai de capul meu, am folosit sare de lămâie și nu lămâie care este naturală.”

a declarat Oana Roman.


Răspunsul Oanei Roman

Vedeta a răspuns criticilor, susținând că mâncarea sa, deși nu este 100% bio, este mult mai sănătoasă decât alimentele procesate din comerț. Sarea de lămâie, sau acidul citric, este un aditiv alimentar frecvent utilizat în industrie pentru gustul său acrișor și pentru rolul său în prelungirea termenului de valabilitate al produselor alimentare. Roman a subliniat în mesajul său că este sigură că criticile nu provin de la persoane care folosesc exclusiv ingrediente naturale și bio în gătit.

Citește și:

„Pentru că voi folosiți numai și numai ingrediente naturale, 100%, folosiți numai lucruri bio, eco și cum eu nu fac asta, normal că aveți tot dreptul să mă corectați și să vă isterizați că am folosit sare de lămâie”

a adăugat vedeta.

Citește și:
🔹ATENȚIE!
Conținutul publicat pe dinpopor.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨