Chef Richard Abou Zaki este singurul român care deține o stea Michelin, iar pasiunea lui pentru arta culinară a fost prezentă încă din copilărie. Drumul său în lumea gastronomiei a fost presărat cu obstacole, dar acesta a reușit să-și clădească o reputație solidă în domeniu. În prezent, el este noul jurat de la emisiunea "Chefi la Cuțite" și impresionează cu preparatele sale deosebite.

Un bucatar talentat în ascensiune

Richard Abou Zaki, în vârstă de doar 27 de ani, este un bucătar român care a reușit să obțină o stea Michelin pentru munca sa dedicată. Deși la început nu mulți au crezut în el, chef-ul a demonstrat cu fiecare preparat că este pe drumul cel bun. Colaborările cu cei mai renumiți bucătari din lume și pregătirea mâncărurilor pentru personalități importante l-au propulsat în elita culinară.

Reclamă

Prețurile preparatelor lui Chef Richard Abou Zaki

Chef Richard Abou Zaki oferă o experiență culinară deosebită, cu meniuri variate pentru toate gusturile. Prețurile preparatelor sunt adaptate în funcție de numărul de feluri de mâncare alese. De exemplu, un meniu format din 5 preparate costă 90 de euro, la care se adaugă 35 de euro pentru a însoți masa cu 3 pahare de vin selectate pentru a completa gustul preparatelor.

Pentru cei care doresc o experiență mai amplă, un meniu cu 8 feluri de mâncare are un tarif de 120 de euro, iar însoțirea acestuia cu 5 pahare de vin selectate costă 55 de euro în plus. Pentru o experiență gourmet desăvârșită, meniul cu 10 preparate speciale are un preț de 150 de euro, iar adăugarea a 6 pahare de vin selectate costă 85 de euro suplimentar.

Diversitatea meniului Chefului Richard Abou Zaki

În restaurantul cu stea Michelin al lui Chef Richard Abou Zaki, clienții au parte de o diversitate de opțiuni culinare. De la caviar și foie gras, până la pește proaspăt și fructe de mare, meniul oferă preparate rafinate pentru toate gusturile. Prețurile acestor delicii variază între 30 și 50 de euro, în funcție de preferințele fiecărui client.

Pentru desert, Chef Richard Abou Zaki propune două preparate distincte, la prețul de 20 de euro fiecare. Fie că alegi „Coccobello al Mare”, o înghețată de castane cu trufe și lapte, sau „Zuppa Inglese Rice”, o delicatesă cu înghețată și cacao, vei avea parte de o experiență rafinată și dulce pentru finalul perfect al mesei.

Cu preparate deosebite, o experiență culinară unică și pasiune pentru arta gastronomică, Chef Richard Abou Zaki reușește să impresioneze cu fiecare masă pregătită în restaurantul său cu stea Michelin. Pentru cei care apreciază bucatele fine și experiențele gourmet, o cină la restaurantul acestui talentat bucătar român este cu siguranță o investiție într-o experiență culinară de neuitat.