Mugur Mihăescu, actorul cunoscut pentru personajul său Garcea, a rămas fără permis de conducere după ce a încălcat legislația de două ori. Cu toate acestea, actorul recunoaște greșeala și plătește pentru ea. Într-un interviu recent, Mugur Mihăescu a vorbit despre trecutul său și despre planurile sale de viitor.

Mugur Mihăescu, un actor de succes și om de afaceri

Reclamă

Mugur Mihăescu a devenit cunoscut în urma personajului Garcea, pe care l-a interpretat în mai multe producții. În timp, actorul a avut parte de o carieră de succes și a devenit și om de afaceri. Cu toate acestea, recent Mugur Mihăescu a rămas fără permis de conducere, după ce a încălcat de două ori legislația.

Actorul recunoaște greșeala și plătește pentru ea

Într-un interviu recent, Mugur Mihăescu a recunoscut că a greșit și că a plătit pentru greșeala sa. Actorul spune că nu are întâmplări urâte cu polițiștii, dar că a rămas de două ori fără permis de conducere. Cu toate acestea, Mugur Mihăescu nu vrea să se retragă din lumea publică și este mândru de personajele pe care le-a interpretat în trecut.

Personajul Garcea va continua să trăiască

Mugur Mihăescu afirmă că nu a renunțat la personajele care l-au consacrat și că este mândru de realizările sale. Actorul spune că nu este pregătit să încheie acest capitol și că personajul său Garcea va continua să trăiască. Într-un interviu anterior, Mugur Mihăescu a declarat că a vrut să "omoare" personajul Garcea, dar a intrat din nou în rolul său în filmul "Haita de acțiune", alături de BRomania.

Mugur Mihăescu a ales să stea în umbră pentru a-și alege cu grijă oportunitățile care-i ies în cale, făcând totul de plăcere, nu de nevoie. Actorul spune că la vârsta sa așteaptă un nou moment favorabil, un nou scenariu, o scânteie sau o propunere. Cu toate acestea, Mugur Mihăescu nu vrea să renunțe la scena sau la televiziune și spune că personajul Garcea va continua să trăiască.

Concluzie

Mugur Mihăescu, actorul cunoscut pentru personajul său Garcea, a rămas fără permis de conducere după ce a încălcat legislația de două ori. Cu toate acestea, actorul recunoaște greșeala și plătește pentru ea. Într-un interviu recent, Mugur Mihăescu a vorbit despre trecutul său și despre planurile sale de viitor. Actorul afirmă că nu a renunțat la personajele care l-au consacrat și că personajul Garcea va continua să trăiască. Mugur Mihăescu ales să stea în umbră pentru a-și alege cu grijă oportunitățile care-i ies în cale și așteaptă un nou moment favorabil.