Clopotele de nuntă au răsunat cu veselie în acest weekend pentru Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu. Știrista de la Pro TV și partenerul ei de viață și-au jurat iubire eternă în fața altarului, iar după ceremonia religioasă, au organizat o petrecere memorabilă. Evenimentul a fost planificat în cele mai mici detalii, iar tematica aleasă a fost una inedită și deosebită: circul.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu au decis să își unească destinele într-un mod unic și spectaculos. Invitații, inclusiv numeroase vedete de la Pro TV, au respectat dress code-ul impus de miri, transformând evenimentul într-o adevărată sărbătoare plină de culoare și veselie.

Andreea Esca, apariție bizară la nunta Roxanei Hulpe

Printre invitații care au respectat cu strictețe dress code-ul s-a numărat și Andreea Esca. Cunoscută pentru eleganța și rafinamentul ei, prezentatoarea de știri a surprins și de această dată cu alegerea sa vestimentară. Esca a optat pentru o rochie lejeră, colorată, perfect adaptată tematicii circului. Reacțiile de pe internet nu au întârziat să apară, iar opiniile au fost împărțite.

Reclamă

Unii internauți au lăudat curajul Andreei Esca de a se conforma tematicii nunții și de a aduce un strop de veselie prin ținuta sa. Cu toate acestea, nu toți au fost la fel de încântați de alegerea vestimentară a prezentatoarei. „Puteai să faci mai bine cu outfitul tău. Nu arată bine deloc și te face mai mare decât ești, oricât de happy pari”, a criticat un internaut.

Tema circului a fost evidentă prin toate detaliile nunții

Locația aleasă de Roxana și Bogdan a fost una cu totul specială: o sală de ceremonii rotundă, inspirată de cupola unui circ, situată la Gilău. Această alegere a creat o atmosferă de basm, perfectă pentru tema evenimentului. Printre vedetele prezente la nunta Roxanei Hulpe și a lui Bogdan Rădulescu s-au numărat nume mari din showbizul românesc, precum Cosmin Stan, Andreea Esca, Amalia Enache, Cătălin Măruță și Andra. Atmosfera a fost întreținută de artiști consacrați precum Delia și Damian Drăghici, care au reușit să țină invitații pe ringul de dans până în zorii zilei.

În ciuda comentariilor diverse legate de ținutele alese, este clar că Andreea Esca a reușit să capteze atenția și să devină una dintre figurile centrale ale evenimentului. „Casa de piatră cuplului, colegii de serviciu, a doua familie, deci să fie circ”, a fost una dintre urările care reflectă spiritul vesel și neconvențional al nunții.

Nunta Roxanei Hulpe și a lui Bogdan Rădulescu a fost un eveniment grandios, plin de magie și veselie. Tema circului a fost una inspirată, iar invitații, respectând dress code-ul, au contribuit la crearea unei atmosfere de poveste. Andreea Esca, prin prezența și ținuta sa, a fost una dintre vedetele serii, reușind să atragă atenția și să stârnească discuții aprinse. Însă, în final, ceea ce a contat cel mai mult a fost bucuria și iubirea împărtășită de miri și invitații lor într-o zi de neuitat.