Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, a postat recent un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Vestea tristă a plecării dintre noi a unui coleg a întristat profund vedeta, care a dorit să împărtășească cu publicul său prietenia specială pe care a avut-o cu acesta.

Prietenia specială dintre Andreea Esca și colegul său

Andreea Esca a descris în cuvinte frumoase și pline de afecțiune relația unică pe care a avut-o cu colegul său. "Așa de tristă sunt măi Gabi… De fapt, sincer, sunt devastată!" a început vedeta în mesajul său. Ea a continuat să enumere calitățile extraordinare ale colegului său, evidențiind faptul că rar întâlnești oameni care să își iubească profesia la fel de mult ca el și să trăiască viața cu o bucurie debordantă.

Andreea Esca a subliniat că prietenul ei era mereu pozitiv și vedea întotdeauna partea bună în orice situație. De asemenea, el era recunoscut pentru faptul că nu se supăra niciodată pe nimeni și pentru că era iubit de toată lumea. Aceste calități remarcabile au făcut ca relația lor să fie una specială și plină de înțelegere reciprocă.

Reclamă

În partea finală a mesajului, Andreea Esca și-a exprimat recunoștința față de colegul său, pentru tot sprijinul și prietenia oferite atât ei, cât și milioanelor de telespectatori. "Îți mulțumesc că erai în Pro TV când am ajuns eu și că puteam vorbi despre orice, căci nu-i așa… tu înțelegeai tot! Și aveai și ditamai simțul umorului!" a încheiat vedeta.

Un om iubit și apreciat

Plecarea colegului drag a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care l-au cunoscut. Andreea Esca nu a putut să își ascundă durerea și tristețea pe care o simte, iar mesajul său emoționant a adus la suprafață amintiri frumoase și sentimente de apreciere pentru persoana care a fost.

Colegul de care vorbește Andreea Esca a fost un om iubit și apreciat, care și-a făcut simțită prezența în viața tuturor celor din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!