Sâmbătă, 1 iunie 2024, Roxana Hulpe, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, și Bogdan Rădulescu, manager al festivalurilor Untold și Neversea, s-au căsătorit religios. De la eveniment nu aveau cum să lipsească figurile emblematice ale postului de pe Pache Protopopescu, printre care și Andreea Esca. „Forță” de dress code-ul nunții, știrista și-a făcut apariția într-o ținută lejeră, de vară.

O nuntă de poveste cu tematică specială

Chiar de ziua copilului – pe data de 1 iunie 2024 – Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit. Ceremonia religioasă a avut loc la Gilău, la biserica unde slujește tată prezentatoarei TV, locul unde a fost botezată și ea și Zora, fiica ei. Slujba a fost oficiată de un sobor de preoți – inclusiv tatăl ei. Nașii celor doi miri au fost Cabral și Andreea Ibacka. Petrecerea a continuat tot la Gilău, într-o sală de ceremonii rotundă, care avea forma asemenea unei cupole de circ.

Andreea Esca a făcut furori la nunta Roxanei Hulpe, prezentatoarea știrilor de la Pro TV. De altfel, tema petrecerii a fost chiar ”Circ”. Evenimentul a fost cu totul special. Invitații au fost întâmpinați într-un decor special creat pentru petrecerile tematice de circ, momente de spectacol, iar muzica a fost asigurată de Damian Drăghici și Delia Matache.

Reclamă

Detaliile ținutei care au stârnit controverse

De la petrecere nu au lipsit cele mai importante nume din trustul Pro, iar printre aceștia s-a numărat și Andreea Esca. Prezentatoarea știrilor a atras toate privirile asupra sa, mai ales că ținuta pe care a ales-o a respectat întocmai tematica petrecerii. Dacă la cununia religioasă a optat pentru o rochie ceva mai elegantă, la marea petrecere știrista a purtat o rochie lejeră, de vară, de culoare turqoise – accesorizată cu două flori din material roz și galben în piept și o pereche de încălțăminte spectaculoasă.

Ținuta Andreei Esca poartă denumirea ”Formentera White Dress” și face parte din colecția casei de modă Les vacances d`Irina. Pe site-ul brand-ului, acest model de rochie costă 2.800 de lei. Rochia a stârnit destule reacții pe rețelele de socializare, acolo unde a încărcat cele mai reușite fotografii de la petrecere: ”Ce rochie frumoasă”/”Sunteți superbă. Iar tema este inedită. Felicitări!”/”Puteai să faci mai bine cu outfitul tău. Nu arată bine deloc și te face mai mare decât ești”, au fost o parte din reacțiile utilizatorilor Instagram.

Cel din urmă comentariu – la care a și reacționat – i-a atras atenția și Andreei Esca: ”Mie mi-a plăcut foarte mult. Dar, desigur, gusturile nu se discută”, a fost comentariul ei.