Cunoscuta cântăreață Angela Similea trece printr-o perioadă grea, aflând de curând că fostul său soț, Jan Hilgen, a încetat din viață. Vestea tragică a fost anunțată de către gândul.ro, care a dezvăluit că bărbatul s-a stins din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

Jan Hilgen, originar din Olanda, a fost internat la Spitalul Universitar din București, iar conform informațiilor furnizate de surse medicale, acesta a fost admis de urgență cu o saturație a oxigenului de doar 80. Starea sa de sănătate era deja gravă, având multiple afecțiuni, printre care diabet și hipertensiune.

Deși a luptat acasă cu simptomele virusului timp de mai bine de o săptămână, starea lui Jan Hilgen s-a deteriorat rapid și soția sa a fost nevoită să apeleze la serviciile de ambulanță. Din păcate, bărbatul în vârstă de 78 de ani a suferit un stop cardiac și nu a putut fi resuscitat. În prezent, Angela Similea se află în carantină la domiciliu, după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

Reclamă

Momentul înmormântării lui Jan Hilgen nu este încă cunoscut. Acesta a fost fostul soț al Angielei Similea, cei doi fiind căsătoriți în perioada 1974-1991. După divorț, artista și-a refăcut viața alături de Victor Surdu, în timp ce Jan Hilgen s-a recăsătorit cu Sanda, o directoare de serviciu din cadrul Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică.

Acuzații dure la adresa Angelei Similea

Însă, în aceste momente dificile pentru Angela Similea, fostul său soț, Sorin Movileanu, a făcut declarații tulburătoare la adresa artistei. Acesta a povestit că Angela Similea a fost mereu o femeie infidelă și că nu a ținut niciodată cont de cine era căsătorită.

Sorin Movileanu a dezvăluit că l-a cunoscut pe Angela Similea în timpul unui turneu în octombrie 1971 și că relația lor a început în acel moment. Cu toate acestea, el a subliniat că vedeta a fost mereu influențată negativ de către mama sa și că a fost o femeie rea și egoistă.

Fostul soț al Angelei Similea a adăugat că, în timpul divorțului, artista i-a promis că îl va ține la curent cu tot ce este important în viața fiului lor, Sorin, dar că nu a ținut niciodată cuvântul dat. Sorin Movileanu a încheiat acuzațiile sale afirmând că banii au fost întotdeauna mai importanți pentru Angela Similea.

În aceste momente de tristețe și doliu, Angela Similea se confruntă nu doar cu pierderea fostului soț, ci și cu acuzațiile dure aduse de Sorin Movileanu. Cu toate acestea, amintirile și contribuția artistică a cântăreței rămân unice și inestimabile pentru muzica românească.

Aceasta este o perioadă dificilă pentru Angela Similea, însă amintirile frumoase pe care le-a lăsat în urmă și contribuția sa la muzica românească vor rămâne mereu vii.