Are 24 de ani, dar se comportă exact ca un bebeluș. Motivul șocant pentru care stă cu suzeta în gură aproape tot timpul

Danni Hamilton, o tânără de 24 de ani din Edinburgh, trăiește o experiență neobișnuită: se comportă precum un copil de 1-5 ani, cu o predilecție pentru hainele pentru bebeluși și jucăriile pentru copii. Cu doi ani în urmă, Danni a început să-și exploreze acest „alter ego” infantil, o experiență pe care nu o ascunde nicidecum de societate.
Fotografiile ei îmbrăcată ca un bebeluș, adeseori cu o suzetă în gură, sunt postate pe Instagram, unde își împărtășește deschis această parte a vieții sale cu urmăritorii ei.
Danni, care explică acest comportament ca fiind un mijloc de a-și vindeca traumele, a vorbit deschis despre această particularitate a ei:
„Am iubit întotdeauna jucăriile pentru bebeluși, dar nu le-am avut când eram mică. Partea mea preferată este că simt că nu am responsabilități. Am avut o copilărie grea, iar acest lucru mă ajută să uit de asta și să mă relaxez. În modul bebeluș, sunt foarte obraznică și jucăușă.”
Chiar dacă uneori este acuzată de internauți că este „ciudată” sau pedofilă, Danni răspunde cu maturitate: „Primesc comentarii pozitive, oamenii spunând că sunt bucuroși că mă pot exprima”.
Joaca de-a copilul nu înseamnă că Danni renunță complet la viața de adult: „Nu trăiesc stilul de viață non-stop, mă comport și acționez ca un adult atunci când trebuie,” explică ea.
Danni Hamilton sare peste tabuuri și prezintă laturi ale comportamentului uman care, deși neobișnuite sau în afara normelor sociale, pot fi abordate cu deschidere și înțelegere. Experiența sa este o mărturie a faptului că există mai multe modalități de a trăi și a se exprima decât cele convenționale sau acceptate de societate.
În acest caz, comportamentul Danni Hamilton este caracteristic unei tulburări psihologice numită regresie psihică. Conform diferitelor surse psihologice, regresia este un mecanism de apărare prin care individul se întoarce la comportamentele și atitudinile caracteristice unei etape de dezvoltare anterioare, considerată mai sigură sau mai plăcută, pentru a face față stresului și anxietății.
Deși ocazională regresie este considerată normală și sănătoasă, comportamentul regresiv persistent, precum cel prezentat de Danni, poate fi semnul unei probleme psihiatrice mai grave. Danni pare să utilizeze regresia pentru a-și vindeca traumele și a se relaxa, indicând poate că a experimentat un stres semnificativ sau un traumă în trecutul ei.
Danni afirmă că acest comportament infantil îi oferă alinare și face față stresului și responsabilităților vieții adulte. Cu toate acestea, este important de menționat și respectat faptul că strategiile de gestionare a stresului sau a traumelor pot varia foarte mult de la o persoană la alta, ceea ce poate părea neobișnuit pentru unii poate fi foarte util sau necesar pentru alții.
De asemenea, este esențial să se noteze că, deși Danni alege să-și trăiască din plin această prezență infantilă, ea nu renunță complet la viața adultă, având capacitatea și încrederea să funcționeze ca un adult când este necesar.
Care sunt noile sume care vor intra pe cardurile de alimente. Data la care va fi livrata noua tranșă de bani
Se dă a 13-a pensie înainte de Paște 2025! Despre ce sumă de bani este vorba? Marcel Ciolacu: „Am decis în coaliţie acordarea unui sprijin financiar”
Elevii care vor primi 352 de lei în luna martie: Cum se calculează și care este cuantumul minim al burselor în 2025
Conținutul publicat pe dinpopor.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨