Aurelian Temișan este în doliu. A pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața sa.

Mihai Lazăr, unul dintre cei mai buni prieteni de la Echipa Națională de Fotbal a Artiștilor, și-a pierdut soția. Vestea tragică a fost anunțată de către Temișan prin intermediul unei postări pe rețeaua de socializare Facebook.

„Sunt trist. După 30 de ani de prietenie, de bucurii trăite împreună, de nunți în familii și copii care au umplut de liniște, prin galagia lor, și au împlinit familiile, mărindu-le și arătându-ne, într-un fel, viitorul, a venit momentul sumbru să ne despărțim de ‘mama’ Naționalei de Fotbal a Artiștilor, soția prietenului meu Mihai Lazăr… prietena mea, Sanda Lazăr.”, a scris Aurelian Temișan pe Facebook, conform stirilekanald.ro.

Aceste cuvinte emoționante reflectă profunzimea prieteniei dintre cei doi artiști și durerea pe care o resimt în urma pierderii Sandei Lazăr. Mihai Lazăr și soția sa au fost mereu aproape de Aurelian Temișan și familia acestuia, împărtășind împreună momente de fericire și împlinire.

Reclamă

Sanda Lazăr a fost o prezență caldă și iubitoare în viața Echipei Naționale de Fotbal a Artiștilor, fiind considerată de către toți membrii acesteia ca o adevărată mamă. Prin natura sa amabilă și generoasă, Sanda a reușit să creeze o atmosferă de apropiere și unitate în cadrul echipei.

Pierderea sa lasă un gol imens în inimile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaște și de a se bucura de prezența sa. Aurelian Temișan exprimă durerea profundă pe care o simte nu doar el, dar și întreaga echipă.

Drum bun, Sanda! Veți rămâne mereu în inimile noastre și veți continua să trăiți prin amintirile frumoase pe care le-am păstrat alături de voi. În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către Mihai Lazăr și întreaga sa familie, dorindu-le multă putere și sănătate pentru a depăși această tragedie.

Pierderea unui om drag este întotdeauna grea, însă este important să ne amintim de bucuriile și frumusețea pe care le-a adus în viețile noastre. Sanda Lazăr va rămâne mereu vie în amintirile și inimile celor care au cunoscut-o și au avut privilegiul de a o avea alături.

În încheiere, suntem alături de Aurelian Temișan și de Mihai Lazăr în aceste momente de tristețe și durere. Să ne amintim mereu de frumusețea și generozitatea Sandei Lazăr și să fim alături de cei dragi în aceste momente dificile.”