Șocant! Accident Mortal Provoat de un Șofer Beat pe DN1: 3 Tineri Morți, 3 Răniți.

Comentarii aprinse pe rețelele de socializare, în urma declarației controversate a lui Godina: „E haos în țara asta și nimeni nu răspunde.”

Reclamă

O tragedie s-a petrecut în noaptea aceasta pe DN1, în localitatea Sântimbru din județul Alba. Un șofer beat a lovit un grup de șase tineri, ucigând pe loc trei dintre ei. Păreri împărțite pe rețelele sociale, unde unii cer legi mai aspre, în timp ce alții dau vina pe instituțiile statului.

Un accident grav de circulație a zguduit astăzi comunitatea din Sântimbru și întreaga țară. În jurul orei 3:30, un șofer băut a lovit un grup de tineri care se deplasau pe marginea drumului. Bilanțul este unul îngrozitor: trei tineri au murit pe loc, iar alți trei sunt răniți.

Din primele informații, cei șase tineri loviti de mașină aveau vârste cuprinse între 17 și 25 de ani. Forțele de intervenție au constatat că șoferul, în vârstă de 19 ani și domiciliat în Oiejdea, județul Alba, avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost reținut și urmează să fie prezentat în fața instanței.

Reacții Online și Declarația lui Godina

Comentariile pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară. Utilizatorii sunt revoltați și unii cer legi mai aspre pentru cei care se urcă beți la volan. Un comentariu subliniază: „Legile sunt prea permisive și nimeni nu are frică de nimic.”

Polițistul Marian Godina, cunoscut pentru opiniile sale tranșante, a luat atitudine față de acest eveniment tragic: „E haos în țara asta și nimeni nu răspunde.” De asemenea, s-a adus în discuție și faptul că „avem instituții peste instituții, care sunt plătite cu salarii exorbitante dar care nu fac nimic… Plimbă pisica de la una la alta…”

Ce urmează?

Aceasta tragedie pune sub semnul întrebării eficiența legislației actuale și pune presiune pe instituțiile statului să ia măsuri concrete. Este clar că societatea românească nu mai acceptă astfel de evenimente și cere ca responsabilii să plătească. Unii spun că este momentul să se ia decizii radicale pentru a stopa asemenea comportamente iresponsabile la volan.

În urma acestui accident grav, comunitatea își plânge morții și se întreabă cine va fi următorul. Este evident că e nevoie de schimbări majore pentru a preveni astfel de tragedii.