Bucurie mare în familia Simonei Gherghe și a partenerului ei de viață, Răzvan Săndulescu, în această zi aniversară!

Astăzi, cei doi sărbătoresc patru ani de când și-au unit destinele în fața stării civile, marcând astfel un moment deosebit în viața lor. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a dorit să împărtășească această bucurie cu fanii săi, surprinzându-i cu o imagine de colecție de la marele eveniment.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu se simt în culmea fericirii în această zi specială. La patru ani de la cununia civilă, cei doi își amintesc cu emoție de momentul în care au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă de la primăria Sectorului 3 din Capitală. Într-o demonstrație a sincerității și a transparenței care o caracterizează, Simona a dorit să le ofere și internauților o privire în culisele evenimentului, postând o fotografie unică.

Imaginea surprinde cuplul proaspăt căsătorit pe covorul roșu, ținându-se de mână și fiind aplaudați de cei prezenți. Simona Gherghe strălucește într-o rochie roz pudrat, care îi pune în evidență eleganța și feminitatea. Accesorizată cu un buchet colorat de flori, aceasta arată ca o adevărată prințesă în ziua cea mare. Și Răzvan Săndulescu nu s-a lăsat mai prejos, purtând un costum bleumarin impecabil, care i se potrivește perfect.

Reclamă

Această fotografie de colecție demonstrează că Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au trăit momentul cununiei civile cu emoție și entuziasm, păstrând amintirea lor dragă vie în sufletele lor. Ziua de astăzi reprezintă nu doar o sărbătoare a iubirii lor, ci și o oportunitate de a transmite un mesaj de speranță și încredere în instituția căsătoriei.

Simona Gherghe și-a construit o carieră strălucitoare în televiziune, reușind să cucerească inimile telespectatorilor prin profesionalism și carismă. Pe lângă succesul ei în lumea media, Simona a reușit să își clădească și o familie frumoasă, alături de Răzvan Săndulescu. Aceștia sunt un exemplu de cuplu fericit și echilibrat, dovedind că dragostea și respectul reciproc sunt bazele unei relații solide și fericite.

Patru ani de căsnicie reprezintă o etapă semnificativă în viața unui cuplu, iar Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu pot privi cu mândrie și bucurie această aniversare. Dragostea lor continuă să strălucească în fiecare zi, iar această fotografie de colecție este doar un mărturisire a sentimentelor puternice pe care le simt unul față de celălalt.

Astăzi, cu ocazia acestei aniversări, Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu ne reamintesc că iubirea adevărată poate fi găsită și păstrată, iar căsătoria poate fi o experiență minunată și împlinitoare. Le urăm cuplului nostru drag un cămin plin de fericire, împlinire și iubire, iar exemplele lor să ne inspire pe toți să căutăm și să prețuim adevăratul sens al dragostei în viețile noastre.