Calin Georgescu, interviu incredibil cu Tucker Carlson: „Presedintele Romaniei de astazi este presedintele Macron”

Data actualizării: 12 aprilie 2025

Călin Georgescu susține că forțe externe controlează în totalitate sistemul politic din România, acuzând o rețea globalistă de influență care ar fi intervenit inclusiv în procesul electoral.

Într-un interviu acordat jurnalistului conservator Tucker Carlson, Georgescu a indicat direct fostul secretar de stat american Antony Blinken, președintele francez Emmanuel Macron, președinta Republicii Moldova Maia Sandu și, în general, structuri de intelligence care, spune el, ar fi sabotat candidatura sa la președinția României.

România, poartă strategică între război și pace

„Este același grup de intelligence care a încercat să distrugă și campania președintelui Trump. Am fost acuzat pentru interferență rusească, același lucru de care a fost acuzat și Trump în trecut (…) Tot sistemul din România este controlat 100% prin interferență străină. Înainte de alegerile din SUA a fost controlat de către Antony Blinken, fostul secretar de stat, iar odată cu administrația Trump, acum este controlat complet de Franța. Președintele României de astăzi este președintele Macron”

Fostul candidat a afirmat că România este folosită ca punct strategic pentru un eventual conflict de amploare.


„Toată lumea știe că a fost intervenție externă, că Blinken a dictat ce trebuie să facă sistemul. Toată lumea știe. Inclusiv președintele Macron și Maia Sandu și Moldova au intervenit, dar cel mai important a fost Blinken”

În opinia sa, intervențiile externe urmăresc militarizarea regiunii.

Citește și:

„Nu au nevoie de o Românie liberă, cea mai mare bază militară NATO este în România și vor să lanseze Al Treilea Război Mondial din România și să implice întreaga Europă și SUA (…) România este poarta care duce la război sau care poate proteja lumea de război. Este cea mai lungă graniță cu Ucraina și în această situație România este importantă strategic pentru UE, pentru Macron în vederea declanșării războiului”

Georgescu a criticat și Uniunea Europeană, pe care o vede drept o structură impusă de sus, lipsită de legitimitate democratică.

„UE a stabilit un guvern globalist, cu oameni care nu au fost aleși. Trebuie să luptăm cu globaliștii la scară globală. Nu putem accepta insule de suveranitate într-un ocean de globaliști. Trebuie să fim o uniune de țări care luptă pentru suveranitate”

Totodată, acesta a adăugat:

„Pământul nu l-am primit de la Bruxelles sau de la alte țări, ci de la Dumnezeu”

Călin Georgescu a legat respingerea candidaturii sale de poziționarea sa internațională, susținând că și-a dorit să fie un mediator între marile puteri.

„România este cea mai importantă țară din lume, este alfa și omega pentru o nouă eră de pace, demnitate, iubire și prosperitate. Este granița dintre bine și rău, iar această graniță trebuie închisă pentru că astfel va fi război”

Georgescu a vorbit și despre presiuni și abuzuri asupra susținătorilor săi, mai ales în mediul online, unde aceștia ar fi fost vizați de sancțiuni pentru exprimare liberă.

„Susținătorii noștri, inclusiv cei vulnerabili precum vârstnicii, mamele singure au fost amendate cu 1.000 de euro și au fost supuși la percheziții militare pentru postări pe social media. Pensionari cu 200-300 de dolari pensie au fost amendați cu 1.000 de dolari (…) A fost interzis conținutul electoral pe social media, cu excepția membrilor de partid”

Georgescu a denunțat aceste măsuri ca fiind o încălcare gravă a libertății de exprimare.

Deși interviul a inclus acuzații grave, Georgescu nu a prezentat dovezi pentru afirmațiile făcute, susținând doar că „toată lumea știe” despre influențele externe.

Articolul se limitează la relatarea fidelă a declarațiilor făcute de Călin Georgescu în interviul acordat lui Tucker Carlson, fără comentarii sau concluzii.

Citește și:
🔹ATENȚIE!
Conținutul publicat pe dinpopor.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨