O postare cu un pasager al unui BMW care ținea de frâu un cal ce tropăia agale pe lângă mașină pe un drum din Moldova a devenit virală pe Facebook. Imaginile inedite au stârnit curiozitatea utilizatorilor rețelei de socializare, generând peste 4.300 de distribuiri în doar câteva ore.


Imagini virale cu un cal alergând lângă un BMW

Imaginea unui cal alb alergând relaxat pe marginea unui drum județean din Moldova, însoțit de un pasager al unui BMW care îl ținea de frâu, a captivat atenția utilizatorilor de pe Facebook. Postarea a fost însoțită de descrierea simplă "Pe drumurile Moldovei", generând un val de reacții pe rețeaua de socializare.

Filmarea a surprins momentul neobișnuit în care calul se deplasa alături de mașina de lux, fără a fi stresat. Comentariile utilizatorilor au variat de la uimire până la amuzament, iar rapiditatea cu care imaginile au devenit virale este demnă de remarcat.

Reclamă


Reacții contradictorii în mediul online

Pe lângă comentariile amuzante și surprinse ale utilizatorilor, postarea a generat și o dezbatere cu privire la condițiile în care se afla calul și comportamentul celor din BMW. Unii au apreciat relaxarea animalului și modul în care era însoțit de mașină, în timp ce alții au criticat această practică considerând-o periculoasă și nepotrivită.

Utilizatorul care a filmat și postat imaginile a încercat să calmeze spiritele, menționând că mașina se deplasa încet, permițând calului să alerge alături fără a fi stresat. "Nu fiți răutăcioși!! E Moldova, nu Austria…. Oamenii mergeau încet, la trap. Calul nu era stresat", a scris el într-un comentariu.

Această situație neobișnuită a stârnit interesul publicului online și a demonstrat încă o dată puterea virală a rețelelor de socializare în transmiterea unor momente inedite din viața de zi cu zi.


O postare aparent simplă pe Facebook a reușit să atragă atenția a mii de oameni și să genereze o dezbatere despre relația dintre om și animal în mediul online. Aceste imagini virale cu un cal alergând lângă un BMW vor rămâne în memoria utilizatorilor pentru mult timp de acum înainte.