Cântăreață de muzică populară, mutilată pe viață de un câine: Prin ce a trecut artista pentru a putea urca din nou pe scenă

Maria Beatrice Băndoiu, o tânără și talentată cântăreață de muzică populară, a trăit clipe de coșmar după ce a fost mutilată pe viață de un câine în timp ce se afla într-un parc din București. Mușcătura de față a fost atât de gravă încât artista a fost nevoită să treacă printr-un proces anevoios de vindecare și tratament.

Reclamă

Cântăreața a avut nevoie de mai multe operații estetice costisitoare pentru a-și recăpăta aspectul fizic și a-și putea continua cariera. Cu ajutorul unor medici foarte buni și dedicați, Maria Beatrice Băndoiu a trecut prin momente dificile, dar și-a păstrat curajul și capacitatea de a înfrunta durerea și neplăcerile.

„Au fost câteva luni în care am fost intr-un proces de vindecare și de tratament. Am luat lucrurile așa cum au venit. Am avut șansa de a intra pe mâinile unor medici foarte buni și dedicați care s-au atașat de mine prin faptul că le-am stârnit empatie. Au apreciat doza mea de curaj, capacitatea mea de a înfrunta durerea și neplăcerile pe care le presupune aceste operații, desi sunt persoane care le fac de drag, eu nu le-am făcut de plăcere, le-am făcut că nu am avut încotro.”, a declarat Maria Beatrice Băndoiu pentru Spynews.ro.

Cu toate acestea, artista nu a putut să urce pe scenă o lungă perioadă de timp din cauza afectării fizice și emoționale suferite. Ea a evitat să apară la televizor pentru a nu fi văzută de fani în acea ipostază și pentru a nu rămâne imaginile cu ea în arhiva.

Acum, după o perioadă lungă de recuperare și reabilitare, tânăra cântăreață de muzică populară are din nou puterea să apară în public și să își continue cariera. Ea rămâne un exemplu de curaj și determinare pentru toți cei care trec prin momente dificile.