Carmen Șerban își plânge neîncetat părintele care s-a stins din viață după o lungă suferință.

Interpreta de muzică populară Carmen Șerban trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce tatăl său a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Artista, cunoscută pentru vocea sa inconfundabilă și pentru versurile melodioaselor sale cântece, a făcut anunțul trist pe contul său de socializare, împărtășindu-și durerea cu fanii săi.

O relație profundă și emoționantă

Tatăl lui Carmen Șerban a fost imobilizat într-un scaun cu rotile timp îndelungat și a suferit de Parkinson, o boală care i-a afectat sănătatea din ce în ce mai mult în ultimii ani. Artista a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și salva tatăl, inclusiv să îl ducă la moaștele considerate tămăduitoare ale Sfântului Nectarie, sperând într-un miracol.

Reclamă

Carmen Șerban a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care își exprimă dragostea și recunoștința pentru tatăl său. „Taticul meu, sufletul meu, te voi iubi mereu! Sa ai drum lin și cu lumină către Cer! Bunul Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, că de prea mult chin ai avut parte”, a scris artista pe Facebook.

Un omagiu adus unui tată iubit

Cu zece zile în urmă, Carmen Șerban era plină de bucurie și își anunța fanii că părinții săi împlineau cincizeci de ani de căsnicie. Astăzi, însă, artista trece printr-o perioadă de mare suferință, plină de amintiri și emoții. Tatăl ei a fost un om iubit și respectat, iar moartea lui lasă un gol imens în familia sa. Carmen Șerban își plânge neîncetat pierderea și își amintește cu drag de momentele frumoase petrecute alături de tatăl său.

Artista primește numeroase mesaje de condoleanțe din partea fanilor și a colegilor din industria muzicală, care îi transmit întreaga lor susținere în aceste momente dificile. Carmen Șerban va rămâne mereu o voce puternică și emoționantă în muzica populară românească, iar durerea pe care o simte acum va rămâne o amintire vie în inima sa pentru totdeauna.