Cătălin Botezatu o distruge pe Andreea Marin. Ce spune designerul despre look-ul Zânei Surprizelor?

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă de pe piață, iar remarcile sale sunt întotdeauna pertinente și reprezintă adevărate lecții pentru vedetele pe care le analizează în detaliu. Recent, Andreea Marin a fost ținta criticilor sale, iar designerul a fost foarte direct în a-și exprima părerea despre look-ul Zânei Surprizelor.

Reclamă

Critical opinii despre Andreea Marin

La 46 de ani, Andreea Marin încă pozează într-un adevărat fashion icon, însă în opinia lui Cătălin Botezatu, este foarte departe de acest lucru. Designerul a criticat dur gentuța pe care aceasta a purtat-o în timpul unei vacanțe în Italia, considerată țara modei. Botezatu a declarat că portofelul și eșarfa Zânei sunt obosite și ieftine, iar inimoara nu are sens atunci când este purtată împreună cu perlele. Mai mult decât atât, limbajul trupului său a arătat mult mai mult decât cuvintele folosite, iar Raluca Bădulescu a pus și mai mult degetul pe rană, afirmând că poșeta și eșarfa nu se potrivesc deloc cu silueta mai masivă a Andreei.

Andreea Marin și viața sa personală

Andreea Marin formează un cuplu cu diplomatul Adrian Brâncoveanu, care este consul într-o țară arabă. El este mai tânăr decât ea cu mai bine de zece ani, dar nu se vede mai deloc diferența de vârstă. În ultima perioadă, cei doi au început să vorbească tot mai mult despre căsătorit și chiar despre un copil. Cu toate acestea, trecutul Andreei a fost presărat cu scandaluri și umilințe din timpul căsătoriei cu Ștefan Bănică Junior, din care a rezultat o fiică, Violeta.

Reacții la declarațiile lui Cătălin Botezatu

După criticile lui Cătălin Botezatu la adresa look-ului Andreei Marin, reacțiile nu au întârziat să apară. Mulți au acuzat designerul de a fi prea dur și de a fi folosit un limbaj inadecvat la adresa unei femei. Pe de altă parte, alții au spus că Botezatu doar și-a exprimat opinia și că aceasta trebuie respectată.

În final, fiecare dintre noi are dreptul să-și exprime părerea, iar Cătălin Botezatu nu face excepție. Este important să ne amintim că moda este subiectivă și că fiecare persoană are propriul său stil și preferințe vestimentare, iar Andreea Marin este o femeie frumoasă și puternică, care știe să își aleagă hainele în modul în care consideră că se potrivește cel mai bine cu ea și personalitatea sa.