Costuri pentru preparatele culinare la terasa familiei Simonei Halep din Mamaia

Data actualizării: 2 august 2025

În plină perioadă estivală, turiștii sunt întâmpinați la malul mării cu o diversitate de preparate culinare. Terasa familiei Simonei Halep din Mamaia nu face excepție.

Prețurile variază în funcție de preparat

În funcție de bugetul disponibil, oricine poate găsi un preparat pe gustul său. Prețurile variază de la 13 lei și pot ajunge până la 35 de lei. Astfel, o porție de cartofi prăjiți costă 16 lei, iar o tigaie de pui cu legume ajunge la 29 de lei. Pentru o porție de fasole cu ciolan, turiștii trebuie să scoată din buzunar 28 de lei, iar pentru șnițelul de porc prețul este tot de 28 de lei.

Meniul cuprinde și preparate pe bază de fructe de mare

Iubitorii de fructe de mare pot alege între inele de calamar, la prețul de 25 de lei, sau midiile, care costă 23 de lei. Turiștii care preferă preparatele tradiționale pot opta pentru ciolan de porc la 35 de lei sau pui cu smântână și ciuperci la 31 de lei. Ciorba de văcuță costă 30 de lei, la fel și ciorba de burtă. În plus, turiștii pot adăuga la comanda lor ardei iuți, la 5 lei bucata, sau chifle, la același preț.


„Un meniu diversificat. Rămâne ca dumneavoastră să decideți dacă este sau nu un meniu scump.”, a transmis Asociația pentru Protecția Consumatorilor , pe Facebook.

În concluzie, meniul este variat și cuprinde preparate tradiționale, dar și preparate pentru cei mai pretențioși. Prețurile sunt moderate, astfel încât oricine poate găsi ceva pe gustul și buzunarul său.

Citește și:
Citește și:
🔹ATENȚIE!
Conținutul publicat pe dinpopor.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨