Detalii îngrozitoare ies la iveală în urma autopsiei efectuate asupra trupului micuței Raisa, fetița de doar 2 ani din Dolj. Criminalul, vărul ei în vârstă de 15 ani, și-a recunoscut fapta și a fost reținut pentru 24 de ore. Medicii legiști au confirmat că Raisa a fost ucisă cu bestialitate, iar mama ei susține că mai multe persoane ar fi implicate în această tragedie.

Cruceașul ucigaș și cruzimea fără margini

Raisa, o micuță de numai 2 ani, a fost găsită ucisă și abandonată într-o râpă din Dolj. Cazul a șocat comunitatea locală și a ridicat numeroase semne de întrebare privind ceea ce s-a întâmplat cu această copilă inocentă. Autopsia a scos la iveală faptul că Raisa a fost ucisă cu o cruzime ieșită din comun, având răni grave pe întregul său corp fragil.

Vărul fetiței, în vârstă de 15 ani, și-a recunoscut fapta și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind singura persoană implicată încă în această tragedie. Potrivit raportului legiștilor, Raisa a fost ucisă prin înjunghiere și asfixiere, suferind multiple leziuni care au dus la decesul său tragic. Polițiștii investighează acum dacă mai există alte persoane implicate în acest caz și dacă vărul a acționat singur sau a avut complici.

Reclamă

Mama îndurerată și apelul la justiție

Mama micuței Raisei a făcut declarații cutremurătoare, susținând că nu poate crede că nepotul ei ar fi fost singurul vinovat pentru moartea copilei. Ea consideră că mai există alte persoane implicate în această tragedie și cere ca toți cei responsabili să plătească pentru crimele lor. De asemenea, a făcut apel la justiție pentru a aduce adevărul la lumină și pentru a face dreptate pentru fetița sa nevinovată.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, expertiza genetică efectuată asupra unui obiect vestimentar ridicat de la inculpat a confirmat prezența sângelui victimei pe acesta, consolidând teoria că vărul micuței Raisa ar fi fost implicat în mod direct în tragicul eveniment. Ancheta continuă pentru a aduce la lumină toate detaliile și a aduce vinovații în fața legii.

Mama și tatăl micuței își doresc ca toți cei implicați să plătească pentru această crimă și speră că justiția va face dreptate pentru Raisa, care a fost luată prea devreme din viața lor. Tragedia acestui caz cutremurător aduce în atenție necesitatea unei investigații amănunțite și a unei judecăți corecte pentru victima nevinovată și familia sa îndurerată.