Cu cât se vinde o porție de sarmale la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Bucureștenii au crezut că nu văd bine

Data actualizării: 14 iulie 2025

La Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, deschis începând cu 28 noiembrie 2024, o porție de sarmale a ajuns să coste 35 de lei. Această porție include 5 sarmale, mămăliguță și ardei iute, un preț care i-a surprins pe mulți dintre vizitatori.

În comparație, la Târgul de Crăciun din Sibiu, o porție de 2 sarmale cu pâine și smântână, fără mămăligă, se vinde la același preț de 35 de lei.

Pe lângă sarmale, vizitatorii târgului din Sectorul 6 au la dispoziție și alte preparate tradiționale, printre care:


  • Ciolan afumat de porc: 14 lei pentru 100 de grame
  • Ceafă de porc: 14 lei pentru 100 de grame
  • Frigărui din piept de pui cu legume: 14 lei pentru 100 de grame
  • Cârnați afumați de porc: 14 lei pentru 100 de grame
  • Costiță afumată de porc: 14 lei pentru 100 de grame
  • Păstrămioară de oaie: 20 de lei pentru 100 de grame
  • Bulz cu mămăliguță și brânză de burduf: 18 lei pentru porția de 150 grame bulz și 100 grame brânză de burduf

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, alături de alte târguri deschise în această perioadă, oferă ocazia de a savura preparate tradiționale și de a simți spiritul sărbătorilor de iarnă, cu un program variat de activități pentru toți vizitatorii.

Citește și:
Citește și:
🔹ATENȚIE!
Conținutul publicat pe dinpopor.ro poate fi preluat doar în limita a 500 de caractere, cu menționarea sursei și link activ. Orice utilizare neautorizată reprezintă o încălcare a Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și va fi sancționată conform legislației în vigoare. 🚨