Un cuplu de pensionari a vândut tot pentru a porni într-o călătorie în jurul lumii cu o navă de croazieră, descoperind că este mai ieftin să trăiască pe mare decât pe uscat. Grace și Jerry Grady au făcut acest pas curajos și au hotărât să-și petreacă următorii trei ani și jumătate călătorind pe o navă de lux, explorând 147 de țări din întreaga lume.

Cuplul de pensionari, Grace și Jerry Grady, au făcut o schimbare radicală în viața lor și au ales să vândă tot ce aveau pentru a porni într-o aventură pe mare. Cei doi au părăsit confortul unei case și au ales să locuiască pe o navă de croazieră, descoperind că este mai accesibil și mai convenabil decât s-ar fi așteptat.

Trăind pe apă – mai ieftin decât pe uscat

Grace și Jerry Grady au făcut calculele și au ajuns la concluzia surprinzătoare că este mai ieftin să trăiască pe o navă de croazieră decât să locuiască pe uscat. Cu o varietate de facilități incluse în prețul cabinei lor, cei doi pensionari pot bucura de mâncare, băuturi nelimitate, WiFi gratuit și multe alte servicii fără a plăti facturi suplimentare.

Reclamă

Pe durata călătoriei lor de trei ani și jumătate, Grace și Jerry Grady vor avea ocazia să viziteze peste 400 de porturi din 147 de țări diferite, explorând culturi noi și peisaje uimitoare. Chiar dacă călătoria lor este programată în avans, cuplul păstrează un program flexibil și posibilitatea de a decide dacă vor continua aventura sau nu.

Cu entuziasmul și curajul lor, Grace și Jerry Grady demonstrează că niciodată nu este prea târziu pentru a-ți urma visurile și că aventura este întotdeauna la îndemână pentru cei curajoși și deschiși la noi experiențe.