Dan Chisu, regizor și scenarist român, a pornit o dezbatere pe Facebook în legătură cu tactica taximetriștilor români de a nu avea niciodată rest atunci când li se oferă o sumă rotundă în schimbul cursei. În postarea sa, Chisu a încurajat oamenii să ia bani marunți la ei și să le ofere taximetriștilor o sumă exactă pentru cursa respectivă, pentru a-i face să fie conștienți de propria lor prostie.

În timpul discuției, un tânăr l-a întrebat pe Chisu despre „tariful” Mihaelei Rădulescu, sugestie care a stârnit interesul celorlalți utilizatori. Chisu a dezvăluit că, atunci când era taximetristă, Mihaela Rădulescu nu negocia niciodată prețul cursei și îl lua doar când se retrăgea.

Reclamă

Reacții la postarea lui Dan Chisu

Postarea lui Dan Chisu a atras atât reacții pozitive, cât și negative din partea utilizatorilor de Facebook. În timp ce unii au fost de acord cu el, alții au susținut că aceasta este doar o problemă minoră și că există alte probleme mai grave în România.

În plus, comentariul ironic referitor la Mihaela Rădulescu a fost considerat de unii ca fiind lipsit de respect față de fosta iubită a regizorului. Cu toate acestea, Chisu a continuat să-și apere poziția și să încurajeze oamenii să nu se lase păcăliți de taximetriști.

Dezbaterea declanșată de Dan Chisu a arătat încă o dată că problemele cu taximetriștii sunt o preocupare constantă a oamenilor din România. Chisu a reușit să atragă atenția asupra unei probleme minore, dar enervante, și i-a încurajat pe oameni să se informeze și să nu se lase păcăliți.