Dana Deac este fără doar și poate una dintre cele mai puternice femei, cel puțin dintre persoanele publice, vedeta a trecut prin momente dificile, după ce a aflat că suferă de o boală foarte gravă. A luptat timp de zece ani cu cancerul la sân și o face în continuare, cu voință, curaj și speranța că totul va fi bine.

O femeie puternică și dedicată

Dana Deac nu este doar o vedetă de televiziune, ci și o femeie puternică și dedicată. După ce a trecut prin momente extrem de dificile în lupta sa cu cancerul, ea a decis să își dedice viața combaterii acestei boli. A renunțat la cariera în televiziune și lucrează acum pentru o fundație înființată de o companie de telecomunicații.

Reprezentând interesele pacienților din oncologie

Reclamă

În paralel cu activitatea sa în cadrul fundației, Dana Deac reprezintă interesele pacienților din oncologie. Ea își dorește să aducă schimbări în sistemul medical și să îmbunătățească tratamentele oncologice în țara noastră și în Uniunea Europeană. Astfel, ea a demarat o campanie pentru a aproba prin intermediul Parlamentului European un set de standarde comune și reglementări care să șteargă discrepanțele în tratamentele oncologice și inegalitățile în medicina oncologică în statele din cadrul UE.

O luptă continuă și recidivă dureroasă

Cancerul nu a fost o luptă ușoară pentru Dana Deac. Boala a recidivat de cinci ori până acum, aducând cu sine momente de durere și suferință. Ea a fost nevoită să călătorească în străinătate pentru a beneficia de tratamentul necesar. Unul dintre aceste tratamente a avut loc într-un spital din Turcia, unde Dana a fost internată și a primit un tratament cu iod radioactiv i131. Pentru a se proteja și a asigura eficiența tratamentului, vedeta a fost izolată total într-un buncăr timp de 10 zile.

Dana Deac – un exemplu de curaj și speranță

Dana Deac este un exemplu demn de urmat pentru toți cei care se confruntă cu o boală gravă. Ea demonstrează că prin voință și curaj se poate învinge orice obstacol și că speranța trebuie să ne însoțească în fiecare pas al vieții. Prin activitatea sa în cadrul fundației și prin lupta pentru îmbunătățirea tratamentelor oncologice, Dana Deac aduce speranță și alinare pacienților din întreaga Europă.

Dana Deac este o femeie puternică și dedicată, care a ales să lupte cu cancerul într-un mod activ și să se implice în schimbarea sistemului medical. Prin activitățile sale și campania pentru adoptarea unor standarde comune în tratamentele oncologice, ea aduce speranță și îmbunătățiri în viața pacienților din întreaga Uniune Europeană.