Bogdan Galanton Moroșan, un nume cunoscut în lumea Rotary Club Suceava – Bucovina, a lăsat o adâncă durere în urma sa. La vârsta de doar 49 de ani, Bogdan a pierdut lupta cu o boală necruțătoare și a plecat în lumea de dincolo în dimineața zilei de 1 ianuarie 2024.

Cu o personalitate puternică și un suflet de o rară eleganță, Bogdan Galanton a fost un om deosebit în toate aspectele vieții sale. Cunoscut și sub numele de BRP Bogdan Regele Pescar și CDL Crucea de lemn, Bogdan a lăsat o amprentă în comunitatea sa, fiind un prieten de încredere și un coleg de excepție.

Pe lângă activitatea sa în cadrul Rotary Club, Bogdan a fost un pasionat al artei și literaturii. Prin intermediul rețelelor de socializare, el își exprima trăirile și gândurile în versuri și poezii, captând astfel atenția și admirația celor din jur. Scrierile sale pline de sensibilitate și profunzime reflectau trăirile intense pe care le-a avut de-a lungul vieții.

Reclamă

Ruscan Delia, o apropiată a lui Bogdan, a transmis un mesaj plin de emoție și regret pe pagina sa de Facebook. "A trăit intens fiecare bucurie, la fel cum a trăit intens și orice tristețe și și-a exprimat atât de frumos trăirile prin poezie", a scris Delia în urma cu câteva ore. În mesajul său, ea a transmis condoleanțe familiei și multă putere soției lui Bogdan, Delia, în această grea încercare.

Un om care își va păstra locul în sufletele noastre

Cu toate că Bogdan Galanton Moroșan a plecat din această lume, amintirea sa va rămâne vie în sufletele celor care l-au cunoscut și i-au apreciat prezența. Drumul său printre stele va fi unul lin, iar prietenii și colegii săi îi vor păstra mereu un loc special în inimile lor.

Tragicul sfârșit al lui Bogdan Galanton Moroșan ne amintește cât de fragilă este viața și ne învață să prețuim fiecare moment al existenței noastre. În astfel de clipe, este important să ne sprijinim unii pe alții și să fim alături de cei dragi în momentele grele. Condoleanțele noastre se îndreaptă către familia și prietenii lui Bogdan Galanton Moroșan, în această perioadă dificilă.