Cătălin Cazacu, fostul concurent al emisiunii „Survivor România” și câștigătorul competiției „Ultima Tribă”, este din nou subiectul discuțiilor în presă. După despărțirea de Ramona Olaru, acesta este cuplat de mass media cu orice prezență feminină din preajmă, iar de data aceasta, se pare că jurnaliștii l-au legat sentimental de Denise Rifai.

Cine este Denise Rifai și ce se știe despre viața sa sentimentală:

Reclamă

Denise Rifai este o jurnalistă cunoscută și apreciată în România, realizând emisiunea „Exces de putere” pe postul de televiziune Kanal D. În vârstă de 37 de ani, aceasta nu și-a făcut publică nicio relație până acum, dar sursele ShowBlitz.ro susțin că ar fi trăit intens o idilă cu un bărbat interzis. În prezent, se pare că este singură și că încă nu a găsit pe nimeni care să se ridice la nivelul așteptărilor sale.

Ce spune Denise Rifai despre presupusa relație cu Cătălin Cazacu

Conform surselor, unii jurnaliști au speculat că Denise Rifai și Cătălin Cazacu ar fi forma un cuplu. Cu toate acestea, vedeta Kanal D a infirmat aceste zvonuri, declarând că totul este fals. Cei doi s-au întâlnit la un eveniment, au dansat împreună și atât. Rifai a declarat pe contul său de Instagram că nu există nicio relație între ea și Cazacu și că nu este ușa de biserică pentru orice bărbat care apare în preajma sa: „Eu trăiesc în prezent și atât”.

Pe de altă parte, motociclistul a făcut referire probabil la fosta iubită, Ramona Olaru, afirmând că toate aceste informații false despre el apar în presă pentru a acoperi adevărul. Cu toate acestea, el nu a confirmat și nici infirmat zvonurile despre o posibilă relație cu Rifai.

Cătălin Cazacu, subiectul preferat al presei

După despărțirea de Ramona Olaru, Cătălin Cazacu a devenit subiectul preferat al presei. Fie că este vorba despre ipostaze intime cu Andreea Bălan sau despre presupuse relații cu alte femei, jurnaliștii sunt mereu în alertă la orice mișcare a lui Cazacu. Cu toate acestea, acesta a dezvăluit că nu este ușor să fii atât de mediatizat și că încearcă să-și păstreze viața privată cât mai mult posibil.

Deși presa a încercat să-i lege sentimental pe Cătălin Cazacu și Denise Rifai, aceștia au infirmat aceste zvonuri. Cu toate acestea, nu putem ști niciodată ce se întâmplă în spatele ușilor închise, iar viața personală a vedetelor rămâne un subiect de interes pentru fanii lor și pentru presa de scandal.