Actorul Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru, s-au retras la casa lor de la țară pentru a se dedica muncii în grădină și livadă. Cei doi au fost surprinși în timp ce se ocupau de diverse activități specifice sezonului de primăvară, demonstrând astfel pasiunea și implicarea lor în această viață simplă și autentică.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, o viață simplă la țară

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt cunoscuți pentru alegerile lor de viață care îi duc departe de agitația urbană. Cei doi au decis să se stabilească într-un sat din județul Argeș, unde au construit o casă modernă, respectând tradițiile locale. Viața lor liniștită la țară include acum activități gospodărești, iar imaginile recente i-au surprins pe cei doi în mijlocul acțiunii, lucrând împreună cu întreaga familie.

Familia Bucur-Nălbaru se ocupă acum de diverse treburi în grădină și livadă, pregătindu-se pentru sezonul de primăvară. Dana a fost văzută vopsind pomii din livadă cu var, în timp ce fiica lor cea mică, Roxana Indira, a fost alături de ea, ajutând-o cu entuziasm. Cei doi părinți muncesc din greu pentru a avea o recoltă bogată și pentru a se bucura de produse proaspete din propria grădină.

Reclamă

Dragoș Bucur – de la actor la producător de suc de mere

În timp ce Dana se ocupă de patiseria-cofetăria de succes, Dragoș Bucur intenționează să lanseze o afacere cu suc de mere, pe care o va denumi sugestiv Bucuros. Actorul a declarat că visul său este să producă suc de mere din propria livadă, iar acum și-a văzut visul împlinit, având un tractor nou cu care se ocupă de terenul pregătit pentru viitoarea cultură. El a subliniat că nu dorește să depindă doar de cariera în film și televiziune, ci își dorește să facă lucruri reale, palpabile, care să aibă valoare în plan fizic.

Astfel, Dragoș și Dana demonstrează că se pot bucura de o viață simplă și autentică la țară, implicându-se cu pasiune în activitățile gospodărești și muncind din greu pentru a-și vedea visurile împlinite. Prin eforturile lor, ei reușesc să atragă tot mai mulți oameni care apreciază autenticitatea și pasiunea pe care o pun în tot ceea ce fac.