Simona Pătraș, un suflet curajos și plin de optimism, căreia echipa emisiunii „Visuri la cheie” i-a oferit un nou început prin construirea unei case, a pierdut lupta cu boala. Vestea tristă a decesului ei a fost transmisă de echipa emisiunii printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Povestea de viață a Simonei Pătraș

Simona Pătraș, un tânăr de doar 18 ani, a fost diagnosticată cu o tumoare agresivă în 2015, care i-a pus viața în pericol. Chiar și în fața acestei provocări, Simona a fost considerată de medicii de la Marie Curie ca fiind „cel mai curajos și mai optimist copil” pe care l-au întâlnit. După o intervenție chirurgicală dificilă și amputarea unuia dintre picioare, Simona a decis să înfrunte boala cu zâmbetul pe buze și să trăiască fiecare zi cât mai frumos posibil.

Echipa emisiunii „Visuri la cheie” a aflat povestea Simonei și a decis să îi ofere un ajutor prețios – renovarea casei familiei sale. Mama Simonei și tatăl vitreg au început construcția casei acum opt ani, însă cheltuielile impuse de boala Simonei i-au determinat să pună proiectul pe pauză. Prin implicarea lor, echipa de arhitecți a reușit să ofere familiei un mediu de trai mai confortabil și adaptat nevoilor Simonei.

Reclamă

Mesajul echipei „Visuri la cheie”

După o lungă luptă și momente dificile, Simona Pătraș a plecat din această lume, lasând în urmă amintiri frumoase și inspirație pentru cei din jurul ei. Echipa emisiunii „Visuri la cheie” a transmis un mesaj emoționant de condoleanțe familiei Simonei, recunoscând curajul și optimismul ei în fața adversităților. „Odihnește-te în pace, Simona!” – au fost cuvintele pline de emoție ale echipei, care au adus un omagiu tânărului luptător.

Simona Pătraș va rămâne în amintirea celor care au cunoscut-o, ca un exemplu de curaj și putere în fața provocărilor vieții. Odihnește-te în pace, Simona, iar mesajul tău de optimism va rămâne viu în inimile celor care te-au cunoscut.