Elena Merișoreanu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, trece prin momente fără precedent după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Artista, internată în prezent la Institutul Matei Balș din București, a făcut totul public chiar de pe patul de spital, aducând informații de ultimă oră referitoare la starea ei de sănătate.

Elena Merișoreanu a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, în ciuda faptului că era vaccinată cu schema completă. Cântăreața susține că a simțit o usturime în gât, iar medicii i-ar fi explicat că aceasta este una dintre primele manifestări ale infecției cu Sars-Cov-2. Starea ei de sănătate s-a degradat rapid, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe și de internarea sa în spital.

Într-un interviu telefonic acordat emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, Elena Merișoreanu a dezvăluit că nu înțelege cum a reușit să se infecteze în ciuda faptului că era vaccinată și că nimeni din familie nu era infectat. Aceasta a fost testată pozitiv cu ajutorul unui test antigen făcut de fiica sa, iar rezultatul a fost unul șocant pentru toată familia.

De asemenea, cântăreața a vorbit și despre tratamentul pe care îl primește în lupta împotriva infecției cu noul coronavirus. Cu toate că se află într-o situație dificilă, Elena Merișoreanu rămâne optimistă și transmite un mesaj de încurajare celorlalți pacienți care se confruntă cu această boală.

Reclamă

Este important de menționat că această situație neobișnuită în care se află Elena Merișoreanu aduce în atenția publicului problemele legate de vaccinare și de protecția împotriva virusului. Deși este vaccinată cu schema completă, artista a fost infectată cu noul coronavirus, fapt care ridică întrebări privind eficacitatea vaccinurilor și necesitatea respectării măsurilor de protecție.

Elena Merișoreanu trece prin momente dificile după ce a fost infectată cu noul coronavirus, în ciuda faptului că era vaccinată cu schema completă. Artista a făcut totul public chiar de pe patul de spital și a dezvăluit informații de ultimă oră referitoare la starea sa de sănătate. Cu toate că se află într-o situație dificilă, Elena Merișoreanu rămâne optimistă și transmite un mesaj de încurajare celorlalți pacienți care se confruntă cu această boală. Este important de menționat că această situație aduce în atenția publicului problemele legate de vaccinare și de protecția împotriva virusului, ridicând întrebări privind eficacitatea vaccinurilor și necesitatea respectării măsurilor de protecție.