Credeți în existența îngerului păzitor? Mulți oameni se întreabă cine îl are și cine nu, dar puțini cunosc adevărul din spatele acestor ființe de lumină. Se consideră adesea că îngerul păzitor există doar în creștinism, însă realitatea este mult mai complexă.

Îngerii păzitori sunt protectorii personali ai unei persoane, ființe luminoase oferite de Puterile Superioare la naștere sau în urma unei alegeri conștiente a căii luminoase. Acești îngeri au rolul de a ghida sufletul pe calea destinului, de a proteja persoana de rău și de a învăța prin experiențe din Lumea Subtilă.

Nu, nu toată lumea beneficiază de protecția unui înger păzitor. Aceștia sunt oferiți doar sufletelor luminoase, celor demni de protecția divină. Oamenii întunecați și răi nu au îngeri păzitori, ci protectori întunecați care îi îndrumă pe calea întunecată. Îngerul păzitor poate fi schimbat pe parcursul vieții în funcție de evoluția spirituală a unei persoane.

Reclamă

Cum poți cere ajutor îngerului păzitor?

Pentru a cere ajutorul îngerului păzitor, este important să formulăm cererile corect și să ne concentrăm pe lucruri demne și bune. Îngerul păzitor poate auzi întotdeauna gândurile noastre, iar pentru a cere ajutorul său, trebuie să ne adresăm lui mental și să exprimăm cererea în mod pozitiv. Este esențial să cerem ajutor într-o anumită chestiune, fără să așteptăm ca îngerul să facă totul în locul nostru.

Misterele îngerilor păzitori ne înconjoară și ne protejează în calea destinului. Cunoașterea, respectul și recunoștința față de aceste ființe de lumină ne pot îndruma pe drumul către evoluție spirituală și împlinire.