Sapou: Darya Sudnishnikova, adolescenta din Rusia care a nascut o fetita la varsta de doar 13 ani, este acum din nou insarcinata. Vestea a socat lumea intreaga, iar autoritatile au declansat o ancheta pentru a stabili cine este tatal celui de-al doilea copil al tinerei.

In timp ce Darya se mandreste cu milioane de urmaritori pe retelele de socializare si un venit lunar impresionant din postarile ei, profesorii o critica si o acuza ca si-a ratat sansa la educatie.

Reclamă

Darya Sudnishnikova a ajuns subiectul principal al presei dupa ce a nascut la varsta de 13 ani, fiind implicata intr-un scandal in care a declarat ca tatal copilului ei este un baiat de doar 10 ani. A

cum, la varsta de 15 ani, adolescenta este din nou insarcinata si a anuntat vestea pe contul ei de Instagram, unde are mai mult de un milion de urmaritori. In ciuda criticilor si a judecatii sociale, Darya a reusit sa devina influencer si sa castige o suma considerabila din postarile pe care le face, insa profesorii ei o acuza ca si-a ratat sansa la educatie.

Ancheta pentru a stabili cine este tatal celui de-al doilea copil al tinerei

Dupa ce a nascut prima data la varsta de 13 ani, Darya a declarat ca tatal copilului ei este un baiat de doar 10 ani. Acum, autoritatile au declansat o ancheta pentru a stabili cine este tatal celui de-al doilea copil al tinerei, mai ales dupa ce aceasta a facut declaratii conform carora ar fi fost violata de un baiat de 15 ani. Politiștii au prelevat o probă de ADN de la micuța Emilia și urmează să stabilească cine este, de fapt, tatăl copilului.

Pe de alta parte, Darya a marturisit ca este insarcinata pentru a doua oara si ca ar putea fi vorba de iubitul ei, pe nume Pasha, insa a negat orice implicare a adolescentului de 10 ani din prima sa sarcina. In ciuda faptului ca este subiectul unui scandal mediatic, Darya a declarat ca este fericita si ca este pregatita sa isi creasca copiii cu dragoste si dedicatie.

Pe langa judecatile sociale, Darya a fost criticata si de profesorii ei, care o acuza ca si-a ratat sansa la educatie. Dupa ce a nascut la varsta de 13 ani, adolescenta nu a mai fost acceptata la scoala, iar acum, la varsta de 15 ani, este mult in urma cu lecțiile si nu mai poate recupera.

In ciuda faptului ca are un venit impresionant din postarile pe care le face pe retelele de socializare, criticii ei sustin ca Darya a ales sa renunte la educatie si sa se concentreze exclusiv pe viata de influencer. Cu toate acestea, adolescenta sustine ca este multumita cu ceea ce a realizat pana acum si ca este pregatita sa isi ia responsabilitatea de a fi mama pentru a doua oara.