Florin Busuioc a mărturisit în emisiunea Oanei Andoni ,,Cafea cu visuri” că și-ar dori foarte mult să se mute la New York. Acesta a mai povestit și câteva întâmplări prin care a trecut când a străbătut România.

Destinațiile Preferate Ale Lui Busu

Florin Busuioc, cunoscut drept Busu, a fost invitat la emisiunea Oanei Andoni, intitulată ”Cafea cu visuri”, dedicată României. Prezentatorul rubricii meteo a vorbit despre România și a evidențiat mai multe locuri care merită cu adevărat să fie vizitate de români.

  • Printre destinațiile sale preferate se numără: Împărăția lui Zamolxe, Bisericile de lemn din Salaj, Maramureș și Delta Dunării.

Busu a povestit o întâmplare în care s-a întâlnit cu ursul și a dezvăluit o altă întâmplare neobișnuită în care a văzut o femeie într-un cuptor sub pământ.

Reclamă

Lecția Pe Care Vrea Să O Transmită Busu Fetelor Sale

Îndrăgitul prezentator meteo a primit o lecție de la tatăl său pe care vrea să o transmită mai departe fetelor sale. Această lecție se referă la faptul că nu trebuie să renunțăm niciodată la visele noastre.

Florin Busuioc a spus că își dorește ca fetele să-și urmeze visul și să facă numai ceea ce își doresc, nu ce li se spune sau ce li se impune. El a explicat de ce își dorește să meargă în Japonia și a anunțat că ar pleca de tot la New York.

După problemele de sănătate pe care le-a avut, Busu a decis să facă schimbări importante în viața sa, acordând o atenție deosebită greutății sale și adoptând un regim alimentar echilibrat. Astfel, el a reușit să slăbească și să se simtă mai bine, renunțând la alimentele care nu-i făceau deloc bine.