S-a stins din viață Vlad Vasilescu, fost portar al echipei de hochei pe gheață a Stelei din anii ’80 și apropiat al lui Gigi Becali. Vestea a surprins întreaga lume a sportului și a oamenilor de afaceri din România, care l-au cunoscut și apreciat pe Vlad Vasilescu drept un om cu o personalitate puternică și cu o carieră de succes.

Boala incurabilă a pus capăt vieții fostului sportiv

Reclamă

Aproape un an s-a luptat Vlad Vasilescu cu o boală incurabilă, dar, din păcate, a pierdut lupta. Surse din anturajul familiei au confirmat că fostul sportiv s-a stins din viață în cursul zilei de marți. În ciuda luptei sale îndârjite, boala a fost mai puternică și a pus capăt vieții sale.

Vlad Lapte, portarul de succes plecat în Suedia

Vlad Vasilescu a fost un portar de succes al echipei de hochei pe gheață a Stelei din anii ’80. Înainte de Revoluție, acesta a decis să plece în Suedia, unde a reușit să strângă destul de mulți bani. A revenit în România la începutul anilor ’90 și a devenit fidel cluburilor și cazinourilor de lux din Capitală, unde l-a cunoscut și pe Gigi Becali.

Prietenia cu Gigi Becali și Ionuț Luțu

Vlad Vasilescu a legat o prietenie de durată cu Gigi Becali, patronul echipei FCSB, și cu Ionuț Luțu, omul de încredere al acestuia. Cei trei își petreceau destul de des timpul împreună și chiar ieșeau la terase cunoscute din Capitală. Aceștia au fost surprinși în nenumărate rânduri, împreună, la Nuba, un local frecventat de lumea mondenă din București.

Fostul sportiv, președinte onorific și sponsor al secției de hochei a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București

Vlad Vasilescu a fost, pentru o perioadă scurtă de timp, președinte onorific și sponsor al secției de hochei a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Acest lucru a demonstrat că fostul sportiv a rămas mereu legat de echipa de hochei a Stelei și a dorit să sprijine și să promoveze sportul în România.

Viața liniștită din ultimii ani

În ultimii ani, Vlad Vasilescu a dus o viață mai liniștită. Acesta și-a deschis alături de cei doi fii ai săi o spălătorie auto care s-a dovedit a fi un real succes. Fostul sportiv a fost apreciat și respectat de toți cei care l-au cunoscut și a rămas mereu în memoria noastră ca un om puternic și cu o personalitate deosebită. S-a stins din viață, dar amintirile sale și realizările sale în lumea sportului vor rămâne mereu vii în inimile noastre.