Într-o mișcare surprinzătoare, Gabi Bădălău, recent despărțit de Bianca Drăgușanu, a ales să petreacă o vacanță la Paris alături de fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu, și cei doi băieți ai lor. Această călătorie de familie vine pe fondul unui divorț tumultuos și a unor acuzații de infidelitate, dar pare să fie un efort comun pentru binele copiilor lor.

Vacanță de familie în Orașul Luminilor

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au surprins pe toată lumea cu decizia lor de a petrece un timp împreună în Paris, alături de copiii lor, Nicholas și Gabriel. Deși cei doi au avut parte de un divorț cu multe bătălii legale și publice, imaginile postate pe rețelele sociale sugerează că au reușit să îngroape securea războiului, cel puțin temporar.

Reclamă

Claudia Pătrășcanu a fost prima care a postat o fotografie pe Instagram, alături de cei doi băieți, pe stadionul Paris Saint Germain. „Am bifat încă un stadion în albumul vieții noastre”, a scris artista, sugerând că vacanța este un moment important pentru familia lor. Ulterior, Gabi Bădălău a postat o imagine identică, confirmând astfel prezența sa și a copiilor într-unul dintre cele mai iconice locuri din Paris.

În ciuda despărțirii, cei doi adulți par să fi reușit să creeze un mediu armonios pentru băieți, demonstrând că, uneori, nevoile copiilor pot transcende conflictele personale. Această vacanță comună reprezintă un semn clar că ambii părinți sunt dedicați fericirii și bunăstării copiilor lor, chiar dacă relația lor de cuplu nu a funcționat.

Declarații emoționante despre relația cu copiii

Invitat recent în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, Gabi Bădălău a vorbit deschis despre relația sa cu copiii și despre cât de importantă este aceasta pentru el. „Cel mai minunat și cel mai unic sentiment este să fii tată”, a mărturisit el, vizibil emoționat. Omul de afaceri a subliniat cât de apropiat este de băieții săi și cum fiecare vacanță petrecută împreună este o ocazie de a crea amintiri de neuitat.

Cu toate acestea, Bădălău nu a evitat subiectele sensibile, recunoscând că divorțul a avut un impact semnificativ asupra copiilor. „Copiii încă sunt foarte afectați, chiar dacă au trecut 5 ani de la divorț. Copiii își doresc să ne vadă împreună”, a adăugat el, subliniind dificultățile pe care le întâmpină în calitate de părinte divorțat.

„Eu nu am putut să am o relație cu Claudia și mai sunt familii de genul, ‘împăcați-vă pentru copii’, dar copiii cresc. Și m-am pus și pe mine pe primul loc. Am tot respectul pentru Claudia, dar nu am cum să stau cu o femeie, dacă nu sunt fericit, dacă nu am liniște cu ea. Nici măcar pentru copii”, a mai precizat Bădălău, arătând că, deși își iubește copiii, nu poate sacrifica propria fericire.

Despărțirea de Bianca Drăgușanu și noua relație

Recenta despărțire de Bianca Drăgușanu a fost un alt moment de cotitură în viața lui Gabi Bădălău. Cei doi s-au separat după patru ani de relație, iar omul de afaceri a fost rapid surprins alături de o nouă iubită, Daria, la petrecerea VIVA!. Evenimentul a stârnit numeroase speculații, mai ales că Bădălău a acuzat-o pe fosta iubită de infidelitate cu esteticianul său, Auday Al-Ahmad.

După această despărțire tumultuoasă, Bădălău a dus-o pe Daria într-o vacanță în Mykonos, dar se pare că relația cu copiii rămâne o prioritate pentru el. Întors din Grecia, a ales să petreacă timp cu Nicholas și Gabriel, alături de Claudia Pătrășcanu, într-o încercare de a oferi stabilitate și iubire celor mici.

Această poveste complexă de relații și priorități subliniază cât de complicată poate fi viața personală a unei persoane publice. Totuși, prin gesturi și decizii mature, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu arată că, în ciuda tuturor provocărilor, familia poate rămâne un punct central în viața lor.