Gabriela Cristea (49 de ani) a rupt tăcerea și a vorbit despre momentul umilitor pe care l-a trăit în cariera sa. După mulți ani în care a fost motorul unei emisiuni TV foarte urmărită, soția lui Tavi Clonda s-a trezit dată afară. Șefii au decis să o concedieze printr-un simplu mesaj.

Motivul pentru care Gabriela Cristea a fost concediată

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în urmă cu aproape 30 de ani, fiind prezentatoarea concursului Eurovision, difuzat la TVR 1. Ulterior, ea a trecut pe la mai multe posturi TV și a reușit să atragă simpatia telespectatorilor. Totuși, parcursul său profesional nu a fost unul fără obstacole. De-a lungul timpului, soția lui Tavi Clonda a avut parte și de momente mai puțin plăcute, iar vedeta nu s-a ferit să vorbească despre acestea.

Reclamă

Gabriela Cristea a avut o colaborare de 11 ani cu cei de la Kanal D, în perioada 2007 – 2018. Soția lui Tavi Clonda a prezentat mai multe sezoane ale emisiunii „Noră pentru mama”. Ulterior, formatul a fost preluat de Antena 1, sub numele de „Mireasă pentru fiul meu”.

În acel moment, prezentatoarea TV a avut parte de un moment greu în cariera sa. Șefii au anunțat-o printr-un mesaj că o concediază. Totodată, i-au explicat că preferă să aducă, în locul ei, pe cineva care cere mai puțini bani.

„După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin.”, afirma Gabriela Cristea, la acel moment.

Deși a fost dezamăgită de cele întâmplate, Gabriela Cristea a reluat colaborarea cu cei de la Kanal D în 2013. La acea vreme, vedeta a moderat emisiunea „Te vreau lângă mine” care, până atunci, fusese prezentată de Niculina Stoican şi de Viorica de la Clejani.

Soția lui Tavi Clonda a părăsit trustul turcesc după 5 ani de la acel moment și s-a alăturat companiei Intact Media Group. În 2018, și-a început colaborarea cu Antena Stars, prezentând formatul „Te iubesc de nu te vezi”. Ulterior, a moderat emisiunile „Mireasa – Măștile Iubirii” și „Mireasa – Capriciile Iubirii”, la aceasta din urmă ocupând și astăzi fotoliul de prezentator.