Gabriela Cristea și-a surprins fanii acum o lună când a anunțat că a deschis o afacere cu cozonaci artizanali, iar acum primesc comenzi pe bandă rulantă. Cu toate acestea, vedeta este criticată pentru presupusa folosire a E-urilor în produsele sale, dar a ales să le dea nas celor care se îndoiesc de calitatea cozonacilor săi.

Gabriela Cristea – de la prezentatoare TV la antreprenor culinar

La începutul lunii martie, Gabriela Cristea și-a surprins fanii atunci când a anunțat că își schimbă cariera și devine antreprenoră culinară. Prin deschiderea unei afaceri cu cozonaci artizanali, prezentatoarea TV a început să primească comenzi pentru perioada de Paște, iar interesul este în creștere.

Într-un anunț făcut pe rețelele sociale, Gabriela Cristea a prezentat mai multe categorii de cozonaci pe care le va oferi, cum ar fi cozonacul cu ciocolată și cremă gianduia și nuci sau varianta cu piure de măr, nuci și cremă de caramel sărat. Totodată, vedeta a dat detaliile necesare pentru a plasa comenzile și a promis calitate și atenție la detalii.

Reclamă

Reacția la critici și promisiunea unui tur al laboratorului

În urma criticilor primite din partea unor persoane care au acuzat-o că utilizează chimicale în cremele cozonacilor, Gabriela Cristea a ales să răspundă printr-un vide în care detaliază ingredientele folosite și proveniența lor. Vedeta a promis un tur al laboratorului unde sunt realizate cozonacii, pentru a demonstra procesul de producție și igiena impecabilă.

Gabriela Cristea a subliniat faptul că folosește ingrediente de cea mai înaltă calitate, cum ar fi ouă din surse sigure, făină cu un indice proteic ridicat și unt bogat în grăsime. Mai mult, vedeta a explicat că ales să folosească sare roz de Himalaya pentru a aduce un plus de calitate produselor sale. Totodată, a asigurat fanii că produsele Fărâma, brandul creat împreună cu familia sa, vor satisface cele mai ridicate standarde de calitate.

Gabriela Cristea a reușit să surprindă și să încânte fanii săi cu deschiderea afacerii de cozonaci artizanali, demonstrând că pasiunea pentru gătit poate deveni și o oportunitate de business. Cu promisiunea unui tur al laboratorului și atenția acordată calității ingredientelor, vedeta își asigură clienții că produsele sale vor fi pe placul celor mai pretențioși gurmanzi. Comenzile pentru cozonacii de Paște sunt încă deschise, iar Gabriela Cristea le-a asigurat fanilor că va face tot posibilul pentru a răspunde cererilor și a oferi produse de cea mai bună calitate.